Creatine

06.11.05
18:42

Още една тема за тази хр. добавка :)
Имам ясна цел- бързо покачване на чиста мускулна маса
смятам че креатин е най-подходящата добавка но ме притеснява следното: Един приятел с креатин изкара мн добри и дълготрайни резултати обаче ми каза че колкото повече се употребява  толкова той спирал да действа. Та единия въпрос ми е възможно ли е това и другия ми въпрос е какъв креатин и как да го употребявам за макс. резултати и кой да си взема (монохидрат или...) мерси предварително

Е погледни последните 3 теми! Това го написах поне 15 пъти тая седмица.

06.11.05
21:06

търсих не намерих мн мерси за помощта

Вземи си монохидрат 200 или 300 гр. Това което приятелят ти е казал е наполовина вярно, наполовина - не. Креатинът се взема 30 дена, след това 1 месец се почива, след това пак ... Това става защото тялото се насища. Прочети http://bb-team.org/stuff/000101.php и ако имаш други въпроси - питай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1