за термо клиновете и коланите

07.11.05
19:03

Доста хора в моята зала използват клинове и колани, за да се потят. Какъв е ефекта им освен, че водата “излиза”? Имат ли влияние върхи мазнините? Има ли смисъл въобще от тях?

SL

07.11.05
19:30

Много ясно че имат ефект коланите и клиновете. Активно потене, повишава се температурата а оттам и липолизата и се изгарят повече мазнини

08.11.05
09:17

Относно обилното потене, термо- коланите и клинове със сигурност имат ефект,но този ефект на потене се постига чудесно и в сауната. На мнение съм, че когато човек спортува трябва да бъде със спортен екип, който не го стяга и е от дишаща материя,за да попива потта. Ако е лято късите дрехи са перфектни. Според мен кожата, която е най-големия човешки орган трябва да диша свободно и да се вентилира по естествен начин. А ако искате да постигнете максимална детоксикация и обезводняване чрез потене - В САУНАТА!!!

08.11.05
10:48

Нямат ефект.
Я да видя мазен колан......щом е такъв поразяващ ефекта :D
Правилно хранене и пак правилно хранене....

08.11.05
18:48

[quote author=“vesi”]Нямат ефект.
Я да видя мазен колан......щом е такъв поразяващ ефекта :D
Правилно хранене и пак правилно хранене....

Мазнините не излизат през порите на кожата, а изгарят :wink:

09.11.05
11:30

[quote author=“marmalina”]
Мазнините не излизат през порите на кожата, а изгарят :wink:

E как изгарят, ако не се движиш или чрез приеманата храна не  накараш организма да ги използва за енергия???
Аз по цял ден ако стоя с тоя колан/клин, тъпча се и мързелувам, освен да се принудя да си спра парното и да изгубя вода, друго едва ли ще постигна :wink:

09.11.05
13:25

За да изгарят мазнините е необходим кислород.Така че не знам как като стоиш с колана от къде ще дойда кислорода

DE

10.01.06
01:15

Здравейте,
аз ползвам колан и съм адски доволна.Смея да твърдя че има ефект.Не знам откъде кво диша,но определено има разлика между това да ползваш колана и да не го сложиш.Все пак сме в фитнес и съм на мнение,че човек трябва да се поти,за да изкара токсините и да гори мазнини!

18.01.06
23:37

Коланите ,клиновете и всякакви приспособления които ти придават дискомфорт по време на тренировка са пълна глупост.ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ СТРАНИчНИ ДРАЗНИТЕЛИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЛЕчЕ МАКСИМАЛНОТО ОТ НЕЯ.Не гледайте хората които бягат с анцузи и навлечени ,това се прави само моментно преди състезание за влизане в категория.Пример - ако се навлечеш с анцузи и се увиеш с найлони ще пробягаш примерно 4 километра,а ако си в комфортен екип 5.В кой от двата случаи сте изгорили повече калории и сте натоварили по добре мускулатурата?

SI

10.02.06
21:21

lukabrazy е напълно прав.кожата има нужда да диша+ 4е тези колани и клинове се ползват от хора с проблем при изпотяването.

11.02.06
11:10

[quote author=“charmy”]Доста хора в моята зала използват клинове и колани, за да се потят. Какъв е ефекта им освен, че водата “излиза”? Имат ли влияние върхи мазнините? Има ли смисъл въобще от тях?

Водата трябва да се вкара в мускула, а не да излиза :)

Иначе съм ползвал термоколан и после ми се разказа играта а кожата. Бах като одран

11.02.06
18:13

Ами освен да се съглася с горните няколко поста... термоколаните според мен ако оказват някакъв ефект, то той е незначителен и не мисля че си заслужава на фона на всичкият дискомфорт, който причиняват...

11.02.06
20:18

[quote author=”Миле”]За да изгарят мазнините е необходим кислород.Така че не знам как като стоиш с колана от къде ще дойда кислорода

Абсолютно,даже ще добавя доста кислород, за какво мислите дишаме учестено като бягаме ?

28.02.12
09:08

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Придържайте се към Добрия тон!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.12 09:15.

28.02.12
09:10

Модерация: Заместването на букви с цифри, както и писането само с главни букви е НЕПРИЕМЛИВО в този форум!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.12 09:15.

09.12.12
19:31

Здравейте,

Трябва ми термо клин за под панталона (за колоездене), че температурите падат. Нещо бюджетно. От София съм, къде да погледна?

09.12.12
22:06

Anelia, в този сайт почти всичкото им термо бельо е изчерпано, но не можели да си ъпдейтнат информацията. За съжаление аз не успях нищо от намалените да си купя :( Дано BoBaNN има повече късмет.

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 09.12.12 22:06.

09.12.12
23:34

Радост, да, размерите са доста ограничени. Може би и заради това са намалени. Аз не им поддържам сайта, така че можеш да се свържеш с тях да им обясниш :D
Термобельо на обичайните цени има и по другите магазини за екипировка. Просто тук ако си щастливец и намериш твоя размер, ги получаваш на супер ниска цена. Мъжките особено от втория линк имат размер L: повечето мъже са такъв размер, така че има шанс да станат на Бобан :)
Бобане, не забравяй да се похвалиш какво си взе.

12.12.12
10:18

За момента съм се насочил към този комплект: Термо клин HI-TEC Gall + Термо блуза HI-TEC Gemm. Очаквам отговор за наличност на размер L, пък дали ще ми стане (185см, 82-84кг)...божа работа.

12.12.12
13:57

Anelia, аз само се опитах да добавя инфо към твоя пост.
Аз си купих на нормални цени и не съжалявам. Вкъщи отдавна сме фенове на Крафт и техните неща винаги са си заслужавали инвестицията (ама аз нали съм спестовна реших да взема туй-онуй от намалените :D )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1