Проблем с метаболизма - слабея!

FR

08.11.05
04:10

Здравейте,

От 4 месеца тренирам, но метаболизма ми е доста силен, и дори при хранене по хранителния режим и тренировка в залата (както и кик бокс), лекции и работа започнах серизно да отслабвам. Знам че можеби организма се преоморява от напрежението и че от кик бокса много се гори, но не ми се иска да прекъсвам, защото тъкмо съм влезнал в кондиция.

хранителен режим:
8.00-9.00ч.-пълнозър. хляб(или ‘бонус’), 3-4 варени яйца, масло, мед, понякога 2 кис. млека с банани, или ако има овес. ядки с прясно мляко.

11.00ч.- 2 ябълки/банана (евент. кис. мляко) (тук съм на лекции)

13.00ч.- ориз, картофи, 300 гр. пилешко/телешко/козе месо, салата, извара.

15.30ч.- 2 кис. млека с мед, извара, ядки (тук съм на работа)

19.00/30ч.- Протеин Нутрим Уей Про, тренировка (фитнес/кик бокс)

21.00ч. - 200-250 гр. месо, риба, салата, картофи, малко хляб

22.30-23.00ч.- ядки, извара, салата

тренировка:
(2 пъти седмично фитнес, 2 пъти кик бокс)

гърди:
1.Повдигане на щанга от лег
2.Флайс с дъмбели
3.Кофички
4.Лицеви (на кик бокса са задължителни)

гръб:
1.гребане с дъмбел
2.гръбни преси
3.скрипец

бицепс:
1. биц. сгъване с дъмбел
2.скотово сгъване

трицепс:
1. разгъване ма дъмбел зад глава
2. кик бек

корем:
коремни преси

крака:
-не тренирам, на кик бокса достатъчно се натоварват

И започнах сериозно да отслабвам, макар че гледам да се придържам стриктно. Моля за компетентна помощ.

178 см. висок, 70 кг. тежък

П.С. Решил съм да пиша писмо на дядо Коледа  :lol: да ми подари това: http://www.abfit.net/Thumbs/bodys/im05.gif (за по-голям ръзмер на картинката: http://www.abfit.net/home.html > уред: IM-05), Така ще спестя ценно време, и мисля че уреда ми покрива нуждите. Мнения? Поздрави.

08.11.05
09:54

Ами увеличи храненето.
Най-вече въглехидратите и ако можеш и белтъчините.
Според мен ако почнеш да се тъпчеш здраво ще покачваш маса тъй тялото ти се нуждае от много калории и изглежда, че тази диета ти осигурява калориен дефицит.
Затова почни да се тъпчеш с хляб,картофи,ориз,кремвирши,яйца,месо и каквото намериш друго.

FR

08.11.05
13:44

А още някакви добавки да вкарам? Знам, че още съм със стаж начинаещ, но си мисля че гейнер и Креатин ще дойдат добре за масата. Поздрави.

П.С. Коментар за уреда? Дали ще ми стигне за основните групи? Имам 1 седмично безплатно ходене на зала, където ще компенсирам с други уреди, през останалото време си мисля че с този уред в къщи ще мога да вдигна и броя на тренировките, съобрезено с удобството и спестеното време, което да инвестирам в трен. Поздрави.

http://free.bol.bg/franklin/im05.gif

Сгъваема лежанка с възможност за обратен наклон на облегалката.
Усилен профил на кострукцията 50 х 50 х 1.5 мм.
За упражнения с тесен хват. Стойки за тежести.

08.11.05
17:43

Ми може да взимаш протеинче и глутамин :wink:

А за уреда е що годе добър ма на мен по ми харесва IM – 31Н :wink:

08.11.05
19:45

Абе най-добре си е в зала да тренираш.

FR

25.11.05
23:50

Мина време, не много но макар и промените в храненето и количествоето продължавам да губя малко по малко килограми. Според мен се дължи на стреса, но какво да се прави, ежедневието ние такова. Помагайте, моля. Поздрави.

AR

26.11.05
01:06

Кратко и ясно
(От опит мигрирам затова го приеми като факт)

Вода - 1.8 литра минимум на ден
Дълбоки вдишвания и издишвания
Разкъсвай храната на съвсем мънички хапки преди да гълташ - правиш го за себе си. По ситно накълцани - по бърз синтез!
Разрядно хранене ( първо едното след това другото - някой да го предефинира ако има време ).
Следвай общоприетите правила за спорта и използвай каквото можеш в случая с тебе
Сутрин веднага след ставане - стреч.
Здраво раздвижване на цялото тяло + протеин в средата на фитнеса.
Установено е че сутрин човек използва значителен скрит ресурс който веднъж развит спомага за издръжливостта намалявайки времето за възтановяване и стабилизирайки редица преходни процеси.
В случая с тебе съм сигурен че 1чаша топла вода ще ти помага веднага след ставане - това преди фитнеса.
А относно продължителността му това е което сам трябва да прецениш. Аз мога да те посъветвам от личен опит да не претоварваш.
Направи го с килограми (ако можеш по тежички дъмбели) но движи. За да изкараш от строя катабола трябва движение.
Не очаквай просто ей така някой да ти даде тъй търсената формула нито съвета за рязък прогрес тъй като всеки от нас го търси. :]
Форума е прекрасно разделен така че можеш да намериш информация навсякъде. Не очаквай просто ей така някой да дойде и да ти резюмира
100тина теми в един reply. Търси и ще намериш.

Сила и чест

AN

26.11.05
13:06

[quote author=“Franklin”]А още някакви добавки да вкарам? Знам, че още съм със стаж начинаещ, но си мисля че гейнер и Креатин ще дойдат добре за масата. Поздрави.

П.С. Коментар за уреда? Дали ще ми стигне за основните групи? Имам 1 седмично безплатно ходене на зала, където ще компенсирам с други уреди, през останалото време си мисля че с този уред в къщи ще мога да вдигна и броя на тренировките, съобрезено с удобството и спестеното време, което да инвестирам в трен. Поздрави.

http://free.bol.bg/franklin/im05.gif

Сгъваема лежанка с възможност за обратен наклон на облегалката.
Усилен профил на кострукцията 50 х 50 х 1.5 мм.
За упражнения с тесен хват. Стойки за тежести.

Виж в раздел продавам аз какво предлагам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1