08.11.05
12:11
Проблема е че скоро ме ухапа куче за крака имах три шева :( ухапването беше на мускула който движи ходилото мина ми засега но аз искам да сваля подкожните мазнини а мноооого добре знам че това става с КАРДИО тренировки но не мога сега нито да тичам защото ме боли крака нито да плувам нито да скачам на въже :( много ви моля да ми кажете някакъв начин по който не натоварвам мускула на крака и същевременно топа мазнините !
08.11.05
12:20
Няма такъв начин изчакай докато напълно ти мине и почни пак с тренировките :!:
еми вариант който виждам е да въртиш колело в залата - пробвай , ако те боли мн. прекрати , почини възтанови се напълно давай пак;)
При такъв случай освен да исчакаш ти мине друго неможеш да направиш и тия подкожни мазнини както си написал че искаш да ги исчистиш никуга немогат да се исчистят, защото всеки човек има :wink: някакъв процент от тях в тялото си.Въпроса е да се намалят до минимум но никога и да се исчистят напълно.
10.11.05
10:12
пич,хвани тоя пес и го изкриви от бой после му одрежи краката,нека и той се чуди как да ходи :wink: .
Брутално :wink:
[quote author=“qk_bik”]пич,хвани тоя пес и го изкриви от бой после му одрежи краката,нека и той се чуди как да ходи :wink: .
Кво става тука бе тоя форум пощуря
04.12.05
23:37
И аз така бих направил с тва куче но не това е темата!
Най-разумният начин според мен е наистина варянта с въсстановяването и чак тогава!