08.11.05
19:40
Искам да попитам добре ли е да се закусва домашна йовка значи на опаковката пише
Protein 11%, Carbohydrate 80, Fat 3% - според мен това е много добре за сутришна закуска говоря за диета за покачване на маса.
Какво мислите вие?
[quote author=“MJ23”]Искам да попитам добре ли е да се закусва домашна йовка значи на опаковката пише
Protein 11%, Carbohydrate 80, Fat 3% - според мен това е много добре за сутришна закуска говоря за диета за покачване на маса.
Какво мислите вие?
Ами почти е като макарони, въпреки че брашното, което бабите ни и майките ни ползват е бяло, рафинирано, с много Е-та и това би породило малки проблеми със реалните стойности на хранителните вещества.
офф/иначе ако си намериш някоя Йовка, която всяка сутрин да ти прави юфка-най-добре ще си :wink: /офф