13.06.04
21:24
Samo Winstrola moje li da se izpolzva za relef(za da izqde mazninite ot tqloto)?Kolko pari struva edna injekciq WINSTROL i ot kude da si q kupq?Molq pomognete?Ima li efekt ot 6 injekcii(toest 3 sedmici).Blagodarq predvaritelno
Нито един дериват на тестостерона няма да ти помогне, ако не си помогнеш сам :D ! Ако искаш да сваляш мазнини ще ти помогне само добра диета и много яка кардио тренировка! А ако искаш през това време (докато сваляш), да си запазиш (че дори и да качиш) мускулите си, значи винстрила ще помогне!
А за това колко струва една “инжекция” - ами зависи колко ти е голяма... инжекцията :D ! Една ампула Винстрол 50мг струва 14-15лв!
Само, че това не са безобидни нещица - а и като ти чета постовете не ми се струваш много осведомен, което е много лошо!
Най-добре си вземи Л-карнитин, направи една яка нисковъглехидратна диета, бягай сутрин на гладно по няколко километра и ще има много добър резултат!
Zdravei Pc_genius, super ti blagodarq za burziq otgovor.Dosta loshichko sum se izrazil i na dvete statii ,no vchera nqmah nikakvo vreme.Tezi neshta me nakara edin priqtel da gi napisha zashtoto toi imashe vuprosi.Men super mnogo me murzeshe.Otsno moite poznaniq po kulurizum i medikamentite koito trqbva ili ne trqbva da se vzimat sum dosta dobre zapoznat.Puk i imah gotov otgovor za (moite vuprosi).Mersi vse pak.Toi iska da vzema Omandren!
LICHNO ZA MEN as sum izbral Winstrol ot 3 sedmici i polovina spazvam NVD i bih kazal che ima efekt,samo che sum reshil da vzema Winstrol.
Znam i cenata mu Predi ti da mi q napishesh 14 -15 lv, samo che ne znam kolko injekcii da si vzema!Chao pich .Do skoro
Ами две ампули на седмица са идеален вариант! Ако продължиш четири седмици мисля, че ще си доволен! Внимавай с водата дето я задържа винстрола!
Успех!
A spored teb ima li opasnost da mi se nacepi kojata za tezi 4 sedmici ( 8 ampuli),zashtoto stava mnogo grozno!Po princip Winstrola qde lipidite, nali?
Mije li nqkoi da mi kaje ot kude moga da si kupq ampuli Winstrol?>vuv vsqka apteka li gi ima li ne!
Хахаха, винстрола откога тръгна по аптеките :D ! Успех с търсенето!
Винстрола, както и който и да е тестостерон, няма нищо общо с горенето на мазнини (само косвено)! Смисъла от винстрола е, че като си направиш добра диета, и правиш много яко кардио - хем ще сваляш мазно, хем няма да ти паднат размерите!