14.06.04
11:09
Страшно ги обичам. Вървят в пакети от по 125 гр. Състава име е: бяла риба, екстракт от раци, соев проетин и разни други белтъци. Абе, накратко изглеждат фрашкани с точно това, което ми трябва. Въпроса обаче е колко точно протеин има. Мога да ям по 1-2 опаковки, но дали не е вредно в такова количество? Не помня фирмата производител, но няма начин да не сте ги чували и яли.
Казвайте, щото умирам от глад и трябва да ходя да си купувам. :lol: :lol: :lol:
osven neshtata koito izbroi imat mislq i nqkvo brashno za nego ne sam 100 % siguren no pomnq che imaha zahar…... 100 % i oshte drugi gluposti . Vaglehidrati 10 g , protein 7 g maznini 1-2 g bqha tez det zimah az . Na 2 firmi sam ql ednakvo e pochti sadurjanieto +- 5-10 % v sadurjanieto . 99 % siguren sam che imaha brashno inache sa mnogo qki no ne mislq che nit cenata si zaslujava 125 g rolca imat ne poveche ot 10 g protein….. a sa 1lev i nagore….. pileshkoto meso e 6 lv kiloto chistoto file i edin kg ti dava nad 250 g protein prai si izvoda ;) za 1 lv imash okolo 40 g protein :) bez nekfo brashno i zahar ;)
И аз стигнах до този извод - дебело е. Хубавото е, че могат да се ядат сурови на работното място, това ме поблазни мен, но сега отпада. :cry: :cry: :cry: