09.11.05
19:59
До сега съм пил само протеинче(про голд) и от скоро пия и глутамин.
та вапроса ми е може ли да ги пия заедно вечерно време :?: :?: :?: (в 300грама вода сипвам 30 грама протеин и 5 грама глутамин и пия става ли) :?: :?: :?:
09.11.05
20:00
Мда, то по принцип глутаминът се пие след трен и преди лягане.
Знам ма става дума дали мога да ги смесвам?иначе знам кое кога се пие. :wink:
09.11.05
20:53
Аз лично смятам, че е по-добре глутамина да се взема на празен стомах. Не си купувам често глутамин, но като си взема го пия сутрин на гладно и преди лягане
filatov :shock: май не си разбрал. :!: не питам кога се пие а питам дали мога да смесвам протеин с глутамин :!: :wink:
09.11.05
21:13
Може бе, всичко може :wink:
09.11.05
22:14
ами аз просто казах, че не ги смесвам(лично мнение).
Може ,при мен даже като,че ли дейсташе по добре така,защото аз взимах и креатин и таурин!
22.11.05
09:29
В магазина на СНЦ ми казаха, че може да ги комбинираш! Даже било по добре! Аз не съм пил до сега, но в краина сметка тези неща в мн по малки дози разбира се ги има в месото и там са си смесени :)
22.11.05
21:23
ами про голда трябва да работи много добре с глутамин ама ще е още по добре ако двата продукта са от един производител :wink: в тва сам сигурен примерно и двата са на нутрим :wink:
22.11.05
22:17
[quote author=“bolkers”]filatov :shock: май не си разбрал. :!: не питам кога се пие а питам дали мога да смесвам протеин с глутамин :!: :wink:
МОЖЕ :!:
Глутамина най добре да е веднага преди лягане и желателното е да е поне 2-3 часа след последното хранене (на празен стомах демек)
И ПРО 90 е нощен протеин (бавно се усвоява) така че и той така се пие преди лягане.
=> Можеш да ги смесваш без да се притесняваш :)
25.11.05
21:35
глутамина вкарва всичия протеин в мискулите пак и глутамина работи най добре с креатин и протеин :wink: