14.06.04
14:51
Здравейте! 8)
Някъде в един форум прочетох, че аминокиселините ускоряват метаболизма и засилват обмяната на веществата. :roll: :roll: Конкретни продукти не бяха споменати, но аз искам да попитам дали това е така и кои точно аминокиселини предизвикват такъв ефект. :?: Ако знаете конкретни наименования на продукти моля, напишете ги.
Благодаря ви! :) :)
aminokiselinite kato cqlo uskorqvat metabolizma zashtoto te predstavlqvat veche hidroliziran protein t.e razpadnal se do aminokiselini i nqmat stomashno i chernodrobno usvoqvane t.e momentalno postupvat pochti v kruvta zavisimost ot vida im hapche , prah ili techen nai dobri sa technite . Marka ...... bih ti preporuchal Amino 2700 na universal 700 hapa sa pod 100 lv . Kato 4 hapa imat 7.5 g aminokiselini . Sushto i na saturn sa eftini….. no ne moga ti dam poveche info za tqh neshto 2000 imashe v imeto im :P
14.06.04
16:43
За аминота - скромния ми опит е за Сатурн и по-точно Liverplex. Лично на мен тези аминота ми действат много добре. Те са чернодробни и евтини (около 13 ст. за хап - 1500 мг), че и са вкусни на всичкото отгоре.Освен тях и на Мусаши са ми казвали, че са много добри, макар и по - скъпи (куан или там кви се водеха не се сещам).Увериха ме от доста места, че тва дет е на етикета е същото с тва дет е вътре.
Решението е твое, обаче гледай да питаш дали не е хидролизиран протеин (правят протеина на капсула и викат - ей тва са номер 1 аминокиселини) :D
Прегледай във форума има различни становища и коментари. Ти си избираш.Ама според мен не се нахвърляй на нещо скъпо. Метаболизма се засилва не само от аминота (ако е дотолкова изразен този ефект де).
Айде със здраве.
naistina u4astvat v metabolizma.
kato aminokiselini bih ti prepory4al: UNIVERSAL AMINO 2700 ot tqh li4no sym mnogo dovolen
a ti s kakva cel iskash da gi piesh ta te interesuva tolkova metabolizma
[quote author=“Lady in Black”]Здравейте! 8)
Някъде в един форум прочетох, че аминокиселините ускоряват метаболизма и засилват обмяната на веществата. :roll: :roll: Конкретни продукти не бяха споменати, но аз искам да попитам дали това е така и кои точно аминокиселини предизвикват такъв ефект. :?: Ако знаете конкретни наименования на продукти моля, напишете ги.
Благодаря ви! :) :)
Мисля, че те разбрах в какъв смисал питаш! Тук ти отговориха в стил “как да усвоиш повече” (като мъже), но ти разсъждаваш като жена :lol: 8)
Значи някой аминокислеини и витамини, например добре известната аминокиселина L-Carnitine. Друг начин за повлаването на метаболизмът е свързан с отделянето на растежният хормон. За тази цел L-Glutamin преди лягане помага значително. L-Argunine + L-Ornithine + витамин B6 са друг вариант. Знае се, че повишаването на концентрацията на HGH (Human Growth Hormone) води до повишаване на метаболизмът и намаляване на мазнините в тялото.
Amino 2700 наистина изглежда подходящ, но все пак концентрацията на L-Argunine, L-Ornithine и B6 е много малка. Например за добър ефект са ти необходими дневни дози от порядъка на:
L-Argunine: 3гр
L-Ornithine: 2гр
B6: 200мг.
L-Glutamine: 6гр