Лято => жега => пот

14.06.04
15:03

Много неприятно нали ? Стопли се времето , човек се поти повече особено в залата.  Как се справяте с проблема ?

14.06.04
16:33

Яко климатик и студена вода. Това е най-тъпото, което можеш да направиш, но действа. :)  Горещата баня е супер след това, защото ти става хладно като излезеш.

14.06.04
16:45

Мистър:))
Абе като пиеш студена вода ,сливиците ти не стават ли като билярдни топки ?

14.06.04
16:53

Не съм боледувал от може би 4 години. И малко да ти се подуят сливиците лошо нема.(защо да се подуват между другото?) Да му мислят тези, които нямат.  :)

LE

14.06.04
17:19

Абе тренираите по късничко към 20:00 часа и не е чак толкова страшно!

14.06.04
18:13

Mi ima edno neshto, kurpa mu vikat i s nego se spravyam shtoto ina4e maja uredite i tova ne e priyatno na nikoi. Posle dush4e ina4e kofti.

FL

14.06.04
18:42

zelen 4ai s ginko :wink:

14.06.04
18:57

Мистър :)
Миналото лято се бях подредила като(айде да не казвам какво :),с една ледена вода ,та три дена изкравах миди звук.Подуха ми се сливиците,понеже адски прегрявам  като тренирам и наливам ледена вода иии...абе както една блондинка може да се подреди на никой не му се отдава  по същия начин ,та затова те попитах :)

GR

14.06.04
20:27

ако има някой от русе той да каже ‘кво е жега. тука и 20 и 21h да отидеш в залата все едно и също. спасение няма. ходиш вдигаш, потиш се, умираш, реанимираш и после пак. тук не се живее! ад е! влезеш ли в залата се чувсстваш като замразен картов във вритюрник ...

14.06.04
21:20

Намерете си зала с климатик :)
Ако не ви се дават пари за такава зала или просто няма в града ви
ПОТЕТЕ СЕ! лошо нема бе :Р
Ама както казва Велко носете си кърпа, никой не е длъжен да ви гледа потта и да лежи на потните лежанки...

14.06.04
21:38

Потните и....МИРИЗЛИВИ! Сори за офтопика, но не се стърпях. Във фитнеса на 1 мой приятел към 6-7 часа вечерта когато вече е по-хладничко вече така се е осмърдяло всичко, че само да припариш до лежанката и ти окапва емайла по зъбите. Ама СМРАД! Нито климатика ще те спаси, нито кърпата. Затова аз препоръчвам като ходите на фитнес да си носите:
-дезодорант
-кърпа
-студена вода(майната им на сливиците)
-щях да забравя най-важното :arrow:  :arrow:  :arrow: противогаз

15.06.04
16:21

Аз по принцип не се потя много и нямам особени проблеми :D ! Пък и в залата, в която тренирам, температурите не са лоши!
Все пак кърпата е задължителна - след серия мъртва тяга с 120-130 кила, направо ми се спира тока и потта капе от челото ми :D ! Същото е и при клякането!

BA

17.06.04
19:35

Е малко пот. Кофти е ама 1 час може да се изтърпи ;) А пък и така потта като намокри мускулите и изглеждат много хубаво в огледалото  :lol:  :lol:  :lol: хех тва майтап де. Ама такмо потта ми дава повод за една свежа баня след залата, защото ако не се изпотя обилно някой път ме домързява ;) Банята освежава много яко след тренировка.
lesno_nema, ами в 20:00 часа нашата зала не работи, а и е много късно. Не е ли по-добре сутрин? Около 9-10 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1