10.11.05
13:10
искам да знам как да кача маса. на 18 год. 186/84. тренирам фитнес от скоро. какви протеини трябва да взимам и да не са скъпи.как да ги пия и трябва ли да взимам креатин. кога и как.
Благодаря предварително
има минимум милион теми в този форум по този въпрос , айде потърси и тогава ако имаш въпроси ПАК потърси и тогава питай..
DjoNi не си прав.То ако е така дай въобще да не пишем , защото има абсолютно всякаква тема вече писана по тях . Ми хората напредват може някой нещо ново да сподели. Бъди съпричастен с новаците и ти си бил на тяхното място...
e dobre de kajete mi nqkoi protein za ka4vane na masa, po kolko da se pie i da e evtin
tova e
[quote author=“_WOW_”]e dobre de kajete mi nqkoi protein za ka4vane na masa, po kolko da se pie i da e evtin
tova e
Пиши на кирилица има си кредор ако ти се пише с латински букви!
Ами лесно - яж здраво 5-6 пати на ден като наблегнеш на пилешко месо,ориз, картофи (варени де) и такива неща
освен тва си земи протеин, сега сам си зел един на Нутрил не знам кав ще е ефекта, ма тука са носи слух че от БГ протеините тои наи бивал!
И така!
Братлета за PRO gold 90 ли говорите?супер е няма грешка пък особенно с креатин става екстра.от една кутийка pro gold и една креатин от 200грама качвам един сант. 8)
[quote author=“_WOW_”]искам да знам как да кача маса. на 18 год. 186/84. тренирам фитнес от скоро. какви протеини трябва да взимам и да не са скъпи.как да ги пия и трябва ли да взимам креатин. кога и как.
Благодаря предварително
Протеинче зимай нан нутрим-про голд
А за креатин на оптимум
15.11.05
22:10
Според мен няма много голям смисъл да се пие Креатин + Протаин!
Пич тъй като нямаш голям стаж в залата .... аз ти предлагам това ...:
1-во тренираи две / три седмици (дори и 1 месец) без да вземаш никакви хранителни добавки!
2-ро След това можеш да си вземеш някакъв протаин (премерно Nutrim) като можеш да го комбинираш с Амино К.
3-то като си извъртял 3 / 4 месеа в залата (курса за начинаещи така да се каже) можеш да си вземеш Креатин + Глутамин.
За да ти е по евтинко .... продуктите са BioGame, Nutrim i Biotech ... маи само тези продукти са на по сносни цени!
Разбирасе без Яко Папане нестава нищ0 !
Успех
:lol:
17.11.05
12:50
PRO 90 GOLD е 7.50 в Billa
Незнам брат не сам ходил наскоро може и толкоз да е щом казваш :D още по добре даже,колкото по евтино толкова по добре а 8)
48 лева 3 килограма, информацията е от 15.11.2005г. от магазина на Nutrim на ул.Три уши(зор голям докато го намеря), та аз от там го взех.
18.11.05
10:07
къде се намира тая улица “Три уши” горе-долу?квартала поне
ул.Три Уши бл.105, намира се между зона Б5 и Б19, до там ходи трамвай #10. От Съдебната палата като се хване на 3 или 4 спирка се пада, има едно пазарче там ама му забравих името.
Аз про голда си го зех за 19,50лв. поръчъх си го на човека от фитнеса за 1кг. доволен съм от цената пия го всяка вечер преди лягане по 2лъжички !