14.06.04
15:50
Nachi vuprosa e sledniq . 5 min predi zala fashtash glukoza , zaharoza , maltoza i tem podobni gluposti s razlichen glukogemichen index ili zimash Red bull ili nekfa energiina boza samo che za red bull trq pone 2 da izpiesh…... kakvo stava s tqloto ? poneje imam 30 % kachvane na silata , izdrujlivostta ot 2 redbula nema umora moa izredq cqlata zala , 1 chas cardio i pak moga izredq sichki uredi ..... posle daje ne mi se qde ..... qm nasila ? ne e hubavo tfa qsno ...... chuvstvoto e strahotno dokat si v zalata i posle ama imam chuvstvoto che qko spad na muskolnata masa ima posle ?!? Iskam kompetentni mneniq ?!? No po qko se chuvstvam ako zema sugars predi zala otkolkoto sled ?Zashto ? pls kompetentni mneniq ;)
Reshil sam razdvija foruma chi tuka samo selski razgovori za izvara :)
Chuhme chi izvarata e eftina ..... :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:41.
Ами като наръгаш яко прости захари преди тренинг инсулина се качва рязко имаш яко енерджи и по едно време БАААААААМ инсулина пада също толкова рязко и се чустваш парцал и не ти се прави нищо, затова зимай преди тренинг полизахариди (овесени ядки и тем подовбни) околко час примерно преди тренировката. При втория начин ще имаш константна енергия за цялата тренировка и няма да си парцал накрая. А след тренировката зимаш прости захари. Защо?
Писано е 101 пъти май май :) Защото те прават този инсулинов шок за който ти казах отначалото, но идеята тука е друга да се овеличи белтъчния синтез, както знаеме инсулина е добър помощник.
С 2 думи преди тренинг бавни въглехидрати, след него бързи.
Това как се чустваш има значение, но все пак и твоя организам работи по същата схема. Нали и ти си хомосапиенс?! :lol:
Ако може и аз да кажа нещо по вьпроса.Това което ти е писал gotha е точно така само да добавя че в Red Bula има високо сьдьржание на кофеин който вьзбужда много нервната система и от там според мене ти идва тази сила.Това сьвсем не е лошо като се знае че кофеина спомага доста добре за топенето на мазнините.Аз лично в момента сьщо правя като теб и взимам прости захари преди тренировка само че 40-50 мин.преди това,а не 5 Мисля че ефекта е доста добьр.Но аз тренирам сутрин рано и би трябвало да стана в 5часа за да си приготвям овесени ядки или други неща и за това сьм избрал този вариант,но ако сваляш той не еподходящ :wink: