14.06.04
17:37
Въпроса ми е дали има проблем ако пия Л-Карнитин когато искам да качвам маса. Всъшност Л-Карнитина в буквалния смисъл го пия, тъй като е под формата на лимонадка. Дозата, която се съдържа в 0.5 л. е около четири пъти по-малка от препоръчителната за бодибилдери или 50 мг. Тази лимонадка се пие по време на тренировка, за да компенсира загубата на течности, витамини и минерали.
vypreki malkata doza toi pak vliqe na topeneto na podkojnite maznini
ako celish takyv efekt si go pii
syshto priqteli koito sa go izpolzvali kazvat che ka4vat sila i muskulna masa za smetka na mazninite :)
14.06.04
21:02
Ами да като цяло бих искал да стопя малко мазнини, защото са ми в повечко май. Това, че увеличава мускулната маса ме успокоява малко, тъй като в момента правя период за качване на маса и не бих искал да го проваля.
Най-малкото може да те притеснява, че ще ти попречи на качването на маса. В най-добрия случай може да махнеш малко мазно и предполагам ще ти дава повече енергия за тренировката. Ако не ти е ясно как действа погледни в сайта, че не ми се пише сега :)
Няма лошо да вземаш Л-карнитин когато качваш маса.Само че за да има добьр ефект трябва да го вземаш20-30 мин преди тренировка на гладно или 2-3часа след последното хранене вечер.Ефекта е много добьр и както казва gotha енергийният ефект ще ти позволи по-здрава тренировка :wink:
16.06.04
18:11
tva neshto e mnogo hubavo, no kolko struva? i ima li zna4enie na kakva vazrast si za da go vzemash? :shock:
16.06.04
19:08
sorry za flood-a oba4e iskam da pitam dali tva e samo za mazni :!: :?: i ima li smisal da se vzima pri polojenie sam slab i sam iz4isten(do kolkoto moje da se kaje shtoto nikoga ne e vazmojno da si napalno iz4isten :roll: )
Predimno za “mazni” e. Ako ti se har4at pari si go vzemi, no niama da ti pomogne s ni6to osobeno to4no na teb. Niama i da ti navredi… Otkude izmisli da vzima6 l-carnitine?
21.06.04
18:30
Mr. Muscul ne mi e hrumvalo, prosto se zainteresuvah dali e dobro za men :)
Както казаха пичовете от горните постове, няма лошо. Може дори да ти помогне, като ти дава повече енергия за тренировката. Пробвай и кажи как ти се отразява. Може би ще е интересно на доста хора. :D
22.06.04
19:11
a na men mi kazaha da si zema Kreatin i L-Carnitin.Taka shte kacha i to ne mazno ami muskulna masa.Verno li e.Dobre li e da gi zimam dvete ? az imam malko mazninki no se strahuvat che ako zema l-carnitin i shte padna mnogo toest shte se izchistq no shte stana pak suh.Pak i neznam do kolko mi e marnoto ami mislq che e vodnisto poveche.