Относно програма и фетбърнари.

14.06.04
18:10

Днес започнах ето тази програма тук.
Въпроса ми е: Когато се изчистя от мазнините същата програма ли да спазвам? (решил съм като се изчистя от мазнините да си оформя тялото а не да спирам с фитнеса)
Другият ми въопрос е: Какви суплементи (или по точно фетбърнари) да си купя? Тук намерих но незнам от кой точно да си взема, кажете кои са по ефикастни и дали трябва да ги комбинирам с някои друг вид за да ми помогнат в стопяването на мазнините. Ако знаете някой други фетбърнари на по ниски цени които вършат работа, казвайте ги веднага.
Аз съм на 15 години 170 см височина и тежа 70 кг.

14.06.04
18:45

По въпроса за фетбърнарите в раздел Хранителни добавки има важна тема Препарати за намаляване на подкожните мазнини

15.06.04
11:05

Според мене на 15 год. не ти трябват фетбьрнери,защото метаболизма ти в момента е достатьчно бьрз и с добра диета и кардио ще се справиш доста добре :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1