Правите ли гимнастика сутрин след ставане?

MA

15.06.04
07:04

Аз смятам, че сутришната гимнастика изразяваща се в загрявка на всички мускули е доста важно нещо. Поправете ме ако греша.

15.06.04
09:22

Тази гимнастика в какво по точно се състои! Упр. и др.!

15.06.04
10:53

Не казвай, че говориш за старата соц-загрявка от байтошово време  :lol:
Аз лично карам велоергометър по 45мин, но го правя за горене на мазнини...

15.06.04
11:05

Тичам всяка сутрин 6-7 километра  за раздвижване :)Даже и когато качвам маса го правя :)

15.06.04
11:08

Аз лично си провеждам тренировката сутрин,а като не тренирам като gotha бягам или карам велоергометьр :wink:

15.06.04
15:42

Сутрин практикувам бягане , лицеви и интензивни клекове без тежести.

15.06.04
17:24

За какво се прави сутрин тая гимнастика, освен ако не сваляш мазнини, това не е ли един вид допълнително натоварване, допълнително изгаряне на калории.

ПП - А и не се ли претоварвате + това че по-късно пак тренирате, но по интензивно !

15.06.04
18:20

Е ти няма да бягаш 10 килотетра като croc. 10-20 мин да раздвижиш ставите ако не друго, да оросиш мускулите и да се събудиш най-вече. Аз си правя гимнастика с 2 леки дъмбела и после ми е свежо като се изкъпя. Иначе и с ледена вода да се залея пак ще съм сънен. Дори поставих рекорд в класа ми. Останах буден цели 15 мин в часа по български, а това повярвайте е световен рекорд при учител като нашата. :)

15.06.04
18:53

Е,защо да не бяга толкова ако може ?Не че аз съм нормална и ставам за пример,ама си тичам сутрин , цял ден на работа,после тренирам здраво  и след това пак тичам  и си имам енергия в излишък:)  И това всеки ден !Ако имаше школа за командоси в Бг щях да засрамя мъжагите :)

15.06.04
18:59

В казармата обаче има 1 подробност-бягаш с цялото въоражение+храна и вода. Пробвай утре да бягаш 2-3 километра с раничка 20-30 кила на гърба. :D Иначе бягането е супер. Аз не губя мускулна маса, нито енергия, а напротив зареждам се и имам апетит. Е не прекалявам с бягането, но все пак от 1 седмица го практикувам и съм много доволен. За жалост бягам следобед, но ще пробвам и сутрин. Въобще сутрешната гимнастика си е много полезна и зареждаща.

15.06.04
19:11

Бъди повече от сигурен,че ще се справя :)Само трябва да го поискам ,щом е възможно няма какво да ме спре :)Бла-бла-бла...
Сутрешното раздвижване е незаменимо ,особено с хубаво гадже в леглото ;))))
Ужас,каква съм мръсница !

15.06.04
19:15

Никой не се съмнява в теб...(че си мръсница :lol: ) Между другото Matematic не е уточнил каква точно гимнастика има предвид...

MA

15.06.04
19:44

Ами гимнастика за разгряване на всички главни мускули.
Лицеви упори,
коремни преси,
клекове и др.

15.06.04
20:24

А преди това тичане ядете ли, пиете ли нещо или на гладно ?

15.06.04
21:19

На гладно се тича иначе няма да изкараш и 2км... веднъж бях ял таратор преди да тичам - през цялото време ти идва да се оригваш и се чудиш - кога ли ще излезне  :lol:

П.П. Може преди тичане да хапнеш едно шоколадче или нещо сладко колкото да издържиш докато тичаш, но да не ти е тежко

BA

15.06.04
21:39

Значи ставам сутрин и си правя една загрявка на ръцете и краката. Тази загрявка я знам от уроците по карате. Тя е цялостно загряване и разтягане на мускулите. След това ходя да бягам 30мин. (около 6-7км.) след това правя коремни преси. Това ми е сутрешната програма. И мисля, че има много смисъл във това разтягане. Просто целия ден след това се чувствам перфектно.

15.06.04
21:58

Ако целта е изчистване на мазнините, сутрин на гладно задължително
иначе цялата идея се проваля. Намерете и четете (който незнае ест. :)) за гликогена и инсулина, всичко относно свалянето на мазнините зависи от тях. (почти всичко де :))

12.01.16
09:15

Здравейте исках да попитам дали може да ми препоръчате някаква гимнастика свързана и със релаксиращо дишане?

12.01.16
20:27

Гимнастика , да като в соца подготвя тялото.
Не става въпрос за лицеви и кросове или сваляне на мазнини,а едно събуждане на тялото.
Може да се ползва и ролер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1