Стрии

Темата е заключена.

15.11.05
15:39

Моя въпрос е за стрии-те.Преди много време чух че имало някакав крем за мазане който бил за стрии.Работата е там че този крем не ги маха а просто избледнява мястото там кадето има стрии.Т.е. кожата избледнява и не се виждат.Обаче забравих името на този крем.Ако някой може да ми каже името на този крем ще съм му много благодарен!!
Благодаря предварително. :)

16.11.05
09:07

Аз съм чувала за крем “Кокона майка крем”.Не съм го ползвала, така че не мога да кажа дали е ефикасен.

Поздрави на всички!!!

16.11.05
12:03

Това мисля че е крем за след бременност.Но не съм много сигурен.
Все пак мерси.

Contractubex

17.11.05
12:43

Contractubex

А за кое от двете е?

Ами незнам кои са “двете”  :shock:

Абе май и аз не съм бил много на ясно... Сега като се поразрових открих това - http://medicalbg.com/zdrave/questions/print_selected.php?id=696 За мазоли е страхотно мазило, но за стрии не знам.

Има едно олио Икаров - то е за стрии, но само за предотвратяване, а не за заличаване.

18.11.05
13:40

Все пак мерси много manson ще се поразровя и аз малко.Ще трябва да питам някой лекар.

05.08.06
21:09

значи да знаеш че стриите ще ги махнеш доста трудно( да не кажа невъзможно). Аз лично имам, защото след като отказах цигарите напълнях бързо. Иначе съм чувала че Vichy имат някакъв крем против стрии и мисля че ще е добър тъй като това си е добра марка. Наистина е много грозно, но не се отчайвай. Не си единствената , която ги има.аз съм пробвала и т.н. олио на Икаров, което е с концентрат от пшеничен зародиш, но то определено няма никакъв ефект, а и доколкото разбрах и аз то е за предотвратяване, а не за премахване на вече появили се стрии. можеш да потърсиш в аптеките и да попиташ. Аз лично нямам средства да използвам такива неща, но пък съм чувала че имало доста ефикасни продукти. Е, това е от мен.
Успех!

05.08.06
22:12

Темата е от преди година, раздела е само за жени!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1