имам проблем с гърба

MR

16.11.05
18:46

ами проблема ми е 4е левия ми широк гръбен мускул е по-голям от десния въпреки 4е правя много пове4е повторения и серий за левия но ефект няма пак и ве4е ми стана комплекс и се колебая дали да не стирам да тренирам гръб изобщо защото е грозно и смешно .много сам се от4аил :(  :cry:  . моля ви пи6ете ,помагайте  плссс :cry:

16.11.05
21:47

Ей сега 6е те посъветвам: ‘Стига си мислил за глупости ами си тренирай като пи4.’

И прави дормални повторения и с двете ръце, ако се опитва6 да акцентира6 като ни6о да засили6 разликата. Тренирай с дъмбели, за да се товари равномерно с една тежест.

17.11.05
00:09

Най добре е равномерно и с 2-те раце да си тренираш, а не да наблягаш на 1 част повече, защото както каза tpd може да влушиш полужението повече, това с времето и постоянство при всяка тренировка за гръб ще се оправи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1