15.06.04
19:36
Здравейте,
Изчетох доста материали за Fat Burber и L-Carnitine, но май никъде не видях възрастови ограничения.Мислите ли , че тези продукти могат да се приемат безпроблемно и от деца на възраст 10-13 години?
despred, Л-Карнитина няма проблеми да се приема от 10-13 годишни. Друг е въпросът обаче, че човек на тази възраст едва ли се нуждае от такива добавки, пък и може да постигне доста с помощта на една проста диета.
Колкото до Фет Бърнърите, зависи какво има в тях. Представи си примерно някой тип E/C/A. Това чудо не го препоръчвам на никой нормален човек - според мен има смисъл да го ползват само културисти-състезатели.
Лично не препоръчвам прием на каквито и да било добавки и следването на строги дието от 10 годишни.
16.06.04
18:10
Eclipse, благодаря за отговора. Съгласна съм , че на тази възраст могат и без добавки, но в моя случай става въпрос за доста понапълняли момичета, които освен другото ги е подгонил и пубертета. Мисля, че сега им е времето да започнат с фитнеса, но за да повярват , че това е начина и да останат в залата се нуждаят и от малко форсиране на нещата.
04.07.04
21:14
Това е възрастта да се научат да се хранят правилно! Да си готвят сами и качествено. Не им трябват добавки. Ще ги научите така, после ще видят, че има и други добавки, после ще разберат за блокерите на мазнини, за диуретиците и пр и пр. Не им трябват добавки. На тази възраст забавленията и разговорите с момчета са онова което ще ги накара да ходят в залата. От вас зависи да ги научите да се хранят и тренират здравословно. Този навик е по-добър от знаенето на много и различни “магически” добавки...