Въпрос за маса след глад..

RE

16.11.05
22:21

Искам да ви попитам как най-добре може да се премине от глад към покачване на мускулна маса??Един приятел има нужда и ме помоли да го питам..моля отговорете защото го е страх да не качи пак килата:)Поздрав

18.11.05
01:57

Здравейте,
Преди 4 месеца бях 117кг и започнах НВД. До сега успях да смъкна около 17кг така че сега съм около 100. Въпреки че спазвах стриктно до сега диетата и правя разтоварващ високо въглехидратен ден, последните 3 седмици не съм смъкнал нито грам. В този сайт прочетох че зимата трудно се свалят килограми, та в този дух повечето атлети сега са в период на качване на маса.  На мен би ми харесало да кача малко маса, но като си спомня колко трудно ми беше да спазвам диета и да тренирам 3 пъти седмично с много кардио - малко се страхувам да не би да кача отново сланинките.
Посъветвайте ме как да продължа нататък - да спра кардиото и да увелича с малко въглехидратите, или да мина изцяло на ВВД ?

Висок съм 186, 35 годишен - 100кг.
Благодаря ви предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1