Диазепам ??

Темата е заключена.

17.11.05
16:33

Така и не се ориентирах къде да поствам, за което се извинявам. Интересувам се от диазепам-а и зелените рецепти...днес влязох в аптеката и ми искаха зелена рецепта, за да ми дадат диазепам. От къде да си взема зелена рецепта, само от личния лекар ли може? Това е като извинителните бележки..  :roll:  хелп хелп трябва ми диазепам. Май не е мястото в този сайт изобщо...

KP

17.11.05
18:31

[quote author=“natty_dread”]Така и не се ориентирах къде да поствам, за което се извинявам. Интересувам се от диазепам-а и зелените рецепти...днес влязох в аптеката и ми искаха зелена рецепта, за да ми дадат диазепам. От къде да си взема зелена рецепта, само от личния лекар ли може? Това е като извинителните бележки..  :roll:  хелп хелп трябва ми диазепам. Май не е мястото в този сайт изобщо...

май нещо си се объркал. Тука наркомани рядко влизат

ZW

18.11.05
15:44

Бегай в Джамайка. :D

FI

18.11.05
17:15

ХАХАХа накъде отива тоя форум. Ама айде. Ако не ти дават диазепам си вземи ПАРКИЗАН, хем е по-евтин. Ако пак не ти дават си вземи лепило да подишаш, кретен

ST

18.11.05
22:03

е па за какво ти е тоа диазепам земи си хероин за него рецепта не искат ОЛИГОФРЕН
няма ли някои да им слага ценз на теа наркомани
и някои да им обясни че анабилните стероиди и наркотиците нямат нищо общо

18.11.05
22:20

Благодаря за учтивостта. Като ме обиждате оне обиждайте в женски род,щото съм момиче. Плюс, че знам че стероидите и наркотиците нямат общо...но реших, че ще ми помогнете, зашото все пак и вие вимате лекарства, които съдърйат забранени вещества, ако мога така да ги нарека и за които ви трябва зелена рецепта...Благодаря ви пак!!!

18.11.05
23:51

Влизаш във форум за бодибилдинг и търсиш инфо как да си набавиш успокоителни под предтекст, че и те са забранени вещества като стероидите?! Правилно съм разбрал, нали? А мислиш ли, че въобще някой ще знае и че някой го интересува? Със стероидите разбрахме, че наркотиците нямат общо. А с бодибилдинга к’во точно общо имат?

19.11.05
08:44

хахах
ся стероидите може да се тровиш, но го правиш за да имаш по красиво и хармонично тяло!
А с наркотиците кво -  за да станеш отпусната и с изпит мозък марда!
За сравнение и дума неможе да става!

ST

20.11.05
20:58

значи ние използваме медикаменти които садържат забранени вещества да
но тези вещества са забранени за професионалните спортисти от анти допинг комисията а не от закона
и другото което е анаболните стероиди не водят до зависимост и не овреждат здравето 4ак в такава степен като наркотицте

KP

21.11.05
13:42

[quote author=“natty_dread”]Благодаря за учтивостта. Като ме обиждате оне обиждайте в женски род,щото съм момиче. Плюс, че знам че стероидите и наркотиците нямат общо...но реших, че ще ми помогнете, зашото все пак и вие вимате лекарства, които съдърйат забранени вещества, ако мога така да ги нарека и за които ви трябва зелена рецепта...Благодаря ви пак!!!

о наистина не знаех че си наркоманка, искрено ти се извинявам.
Иначе нашите вещества не са със зелена рецепта а без рецепта

21.11.05
21:37

хахаха оо, хораааа, оффффф топикк..вие сте болни......

22.11.05
00:55

При положение, че на теб ти трябват успокоителни замисли се кой е болният? :wink:

22.11.05
02:14

Заключвам темата по обясними причини неотговарящи на правилата на форума
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1