17.11.05
17:47
кисели млека,ориз и пиле(някой хора си носят)
или протеинови барчета.
17.11.05
20:05
Аз преди време бях писал, но и на теб ще отговоря, от МЕТРО си взех комплект 3 пласмасови кутии спец. за храна и като ходя на лекции предишната вечер си ги напълвам: варено/печено месце, мачкани картофи/пюре/ориз, зеленчуци, извара, отделно малко черен хляб, и 2 банана/ябълки. От университета си зимам едно кисело мляко, това всичко без проблем влиза в раницата като току имам място за някоя тетрадка. Идеята я взех от филма на Рони Колман, как той си яде в патрулката, така и аз през почивките отивам, сядам в колата или ако съм без на някоя пейка и лапам здраво. Много успешно е и има резултати. Поздрави.
Разбира се и аз си нося една кутиика 200 гр ориз и месо малко черен хляб и ям по графика ми. Мога да си купя и мляко и банан от магазина избора е твой. Замисли се малко за тея сандвичи само като си помислиш колко хляб има в 3 сандвича и... :roll: :roll:
И на мен даскалото ми създава много проблеми имам едно ядене там и се чудя кво да ям там има само тестени изделия(банички,кренвршки,хамбургери,принцеси и сладки неща) !
И ако имам възможносто отивам в нас да хапна макарони в прясно мляко и малко сирене с тях,пък ако нямам отивам до наи близкия магазин зимам 1банан и кисело мляко и така засега !
19.11.05
18:31
Аз ям по 4 принцеси с каима в даскало
20.11.05
01:12
кисело мляко
И аз може да зема да хапвам принцеси с каима на даскало тои кат няма друго се пак може и да е от бял хляб но си е сложен въглехидрат пък и ме посъветваха в фитнеса да ям по повечко хляб че трудно качвам !!!
21.11.05
11:39
Аз пък като изям 4 дюнера и съм ОК :)
21.11.05
22:17
[quote author=“thug”]тва с кутиите е добро да си носиш... ма е неудобно но ще го пробвам...Представи си само в междучасието опъваш софрата на чина и почваш...бати ташака
абе xxxxxx, ама така правиме :D и учителите са свикнали и само се усмихват :lol:
Моля не използвайте такива думи във Форума
DJGorgio-Astor
[quote author=“doctordre”][quote author=“thug”]тва с кутиите е добро да си носиш... ма е неудобно но ще го пробвам...Представи си само в междучасието опъваш софрата на чина и почваш...бати ташака
абе xxxxxxx, ама така правиме :D и учителите са свикнали и само се усмихват :lol:
xxxxxx , ама аз откакто почнах да си нося храна в училище други хора като ме видяха и те започнаха.в класа сме само 3-ма момчетата и по някаква случайност и 3мата се занимаваме с фитнеса.Та като распасаме чантите по време на голямото междучасие и става като китайски ресторант.
DJGorgio-Astor
еми кво да ви кажа - нося си една кутия с 200 ориз примерно и 1 пържола от 150-200 гр и ги мятам в голямото , смеят ми се ама ко да прая , няма те да стават яки я :twisted: :twisted: това е освен банана ,които ям, амино киселините и протеина които пия отделно в очилище :)
аз пък нямам проблем с даскалото - купувам си 3 геврека,1 банан,1 кисело мляко[нискомаслено] и готово
Затова ли си пуснал тема, където се чудиш защо не качваш маса ;)
[quote author=“thug”]тва с кутиите е добро да си носиш... ма е неудобно но ще го пробвам...Представи си само в междучасието опъваш софрата на чина и почваш...бати хххххх
DJGorgio-Astor
човече отдавна не бях се смял така :lol: :lol: :lol:
16.12.05
13:23
аз в даскало ям банани , една банничка и аирян
Аз пък съм се спрял на това в даскалото да ям 1 тостер без пържени картофки и ми даржи от 10 до 15 (часа) след това обядвам някаква манджа и чаааак към 9 вечерям.
18.12.05
22:31
Какво ще кажеш за 1 пакетче фастъци и 2 банана + мляко с какао ?
Добра идея е евтино е и е полезно а и 100% може да намериш тия работи около училището ! Успех ! Дано съм бил полезен!