18.11.05
13:20
Когато тренирам за трицепс, или вдигам дъмбели за гърди лактите ми пукат доста силно, независимо, че загрявам много усилено. Някакъв съвет?
Това евентуално се получава от неправилна и недостатъчна загрявка.Загрей по добре и мисля че няма да имаш проблеми :wink:
18.11.05
17:20
трябва много добре да загрееш щото може да стане голяма беля
По принцип е така, но понякога това си е генетично....И колкото и да загрявам понякога пак ми пукат
[quote author=“kaljio”]По принцип е така, но понякога това си е генетично....И колкото и да загрявам понякога пак ми пукат
Не мисля че има нещо като генетично. Аз лично доста се чудя над пуканията и незнам как стои точно въпроса.
Но загрявката явно ви е недостатъчна. И/или се хвърляте на високи килограми без нузата подготвеност преди това.
Поздрави
18.11.05
19:09
Пукат на всяко повторение или пукат в на4алото само и до края на серията пове4е не ? Един приятел се и3пуква преди тренировка целия... врат,гръб... просто 6умна 3агрявка си прави, но след това 3а около 30 мин не се 4ува 3вук. Ако е така, 3на4и е генети4но и няма нужда да се притеснява6, просто се събира въ3дух като при пръстите.
[quote author=“zwei0”]Пукат на всяко повторение или пукат в на4алото само и до края на серията пове4е не ? Един приятел се и3пуква преди тренировка целия... врат,гръб... просто 6умна 3агрявка си прави, но след това 3а около 30 мин не се 4ува 3вук. Ако е така, 3на4и е генети4но и няма нужда да се притеснява6, просто се събира въ3дух като при пръстите.
Сори че съм скрептичен, ама това с въздуха, ми се струва доста нелепо.
На мен ми пукат абсолютно всички стави, и то от както се помня. Само за информация го казвам ;)
05.01.06
18:49
на мен лявата китка(по-слабата) ми пука вече от години откакто си я бях пукнал по време на един мач..и при всяко движение назад си пука..даже забавлявам компанията понякога :) и нищо не мога да и направя :)