Всичко ОТЛЯВО не е надобре

M_

19.11.05
15:45

...Как да го кажа...може би при всеки се получава това едната част да му е по голяма от другата..обаче при мене е изразено навсякъде,предмишници,бицепси,трицепси...видима разлика...
При гърба също...лявата перка ми започва 2см по-високо от дясната..тоест е по-малка....Трапеца също...рамото също.....Хем се старая да акцентирам на лявата страна..като ги правя с дъмбел почвам с лявата...обаче тя си ми е по-слаба..Но за гръб напримерно нито правя гребане с дъмбел нито нищо от тоя тип...Набирания чукове тяга такива работи....как да акцентира човек на лявата част??!?!?

zweio

19.11.05
16:11

И при мен 3абеля3вам подобно не6то в ръцете. Стигнах дори до крайности и се опитвам да пи6а с лявата ръка, тоест да стана леви4ар  :)  Какво ли не прави 4овек 3а едната симетрия...

^Vlastelina^

19.11.05
22:08

Аз съм си левичар и лявата ми ръка е по-голяма. Но въпреки че когато играя футбол, ритам с левия крак, но той е видимо по-малък от десния (с около 2 см бедрото и 1 см прасеца). Също така лявата перка на гърба е по-малка от дясната, а при гърдите лявата ми е по-голямата.
Но най-видима разлика е при краката и искам да питам за да не отварям нова тема какви упражнения могат да се правят само за ляв крак ?

а по темата: за лявата част на гърба прави гребане с дъмбел, друго не се сещам  :?

20.11.05
12:07

ами нищо не може да се направи, освен да се примерим-ген-това е. Квото ни е дала майката-природа-това е... Може да се правят едностранните упражнения-с една част на тялото, друго не виждам.
А за краката-лег преса с единия крак, сгъване, разгъване с един крак, дори може клякане на един крак, само че без тежести.

20.11.05
13:58

Асиметрия винаги има, и никога няма да имате две еднакви страни. Дори и най - добрите културисти имат такива разлики, даже при някои си личат и на снимките.
Така че, тренирайте си и не се занимавайте с глупости. Като се понатрупа маса повечето разлики се заличават. И аз като започвах нямах ляв латисимус (изобщо не изпъкваше, за разлика от десния), а и левият пекторалис беше по - малък. Е, и сега е така, но не си личи и на практика са равни ;). Без да се тормозя и да правя повече серии за лявата част.

21.11.05
00:28

Дам не се плашете после ако има пак асиметрия ще я коригирате като почвате с по слабия мускул и правите толкова повторения и с по силния но това в по преден план сега се тренвайте нормално

BL

26.11.05
00:18

при мене по принцип по добре е развита дясната част на тялото само и единствено във гърдите е обратно, лявата е по оформена и по добре развита от дясната :)

MA

29.11.05
14:49

Не знам как сте развити вие ама на мене примерно десния трицепс и бицепс ми имат сувсем друга структура и форма от левите все едно са на различни хора а пък са еднакви по размер.

MR

29.11.05
14:54

и на мен лявата ми гърда е по голяма и долната и част е по развита и незнам как да ги изравня :(  и с гърба също има разлика(лявата перка е по-малка от дясната) същото е и с предмишницата :) (лявата е по голяма)макар че си пиша с дясната :(  изобщоо целия сам изкривен :cry:  :(  ако може давайте съвети плс

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1