Болка в бицепса.

20.11.05
01:30

Миналия петък играх канадска борба с лява рака. Доста се истощих. Починах си събота и неделя и понеделника докато тренирах леко ме наболяваше левия бицепс. Казах си повече няма да играя за да не ми стане нещо(преди един мой приятел се бе контузил). Но четвъртък играх 4 пъти с дясна рака(2 пъти с приятел на татко и 2 пъти с татко). На другия ден докато правех набирания почувствах лека болка и в двата бицепса(болеше ме там където се намира брахиалиса). Утидох на скрипеца и направих 3 серии с широк хват пред гърди. Когато си почивах ме болеше по-силно от колкото когато правех упражнението. Направих 2 серии с тесен хват и 2 с широк хват зад врат.Усетих че няма да мога да си направя тренировката  затова реших да си ходя след като направя 2 серии за задно рамо. Като приключих с тренировката около 30 минути след нея все още ме болеше. След това взе да отминава и в момента не ме боли.

Тренирам от 1 година и 1 месец и никога преди не ми се случвало такова нещо. На някой да му се е случвало нещо такова? Интересува ме тази болка от претоварване ли е? По какво се разбира дали е скъсан?

20.11.05
02:11

Значи и мен ме болят бицепсите винаги когато играя канадска и на следващия ден трябва да тренирам.За това и спрях да играя канадска гледам да избягвам когато някои иска.Това си е претоварване на бицепса, защото по време на играта е под огромно напрежение.

21.11.05
00:18

[quote author=“wizard_m”]Тренирам от 1 година и 1 месец и никога преди не ми се случвало такова нещо. На някой да му се е случвало нещо такова? Интересува ме тази болка от претоварване ли е? По какво се разбира дали е скъсан?

Претоварен да скъсан не хахх как скъсан бе човек нали няма да можеш да пишеш като се скъса бицепс се събира на топка отгоре и цялата ти ръка отича и става лилава и наболва стабилно
:wink:  не бой се

MA

28.11.05
18:18

възможно е да имаш леки разкъсвания в бицепса не ти говоря,че ти е скъсан бицепса ,а че имаш разкъсвания в него.Съвет от личен опит ,ако не искаш да стане по-сериозно забрави близкия месец за канадската иначе ще стане по-зле и 2-ро винаги преди да играе6 канадка загрявай.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1