21.11.05
18:13
Здравейте съфорумнички/съфорумци!
Чух за някакво ЗЛАТНО ЧУДО,номер 4(май така беше),което спомогнало за свалянето на пухкавинките от Марин (спечелилият СТАР АКАДЕМИЯ),а и на други хора,при това неусетно,без гадни диети.Някой да го е пробвал?
Споделете!
И преди да ме заклеймите като мързелана,ще спомена че съм на НВД,спортувам всеки ден по около 2 часа в зала,и причината изобщо да питам за това ЧУДО е, че ми се иска ефектът да дойде по-бързичко. :wink:
В какво се състои това ЗЛАТНО ЧУДО номер 4?
И вторият ми въпрос е: Вярваш ли в чудеса? :wink:
Само ти маркирам грешките, а те са:
1) претренирваш и нямаш почивка, или най-малкото 2 часа са адски безсмислено нещо за теб ;)
2) искаш бързи резултати :shock:
3) очакваш чудеса с “Златни, платинени и там какви ли не неща” 8)
Та, корегирай си тренировките и тяхното времетраене и сподели НВД-то си ;)
21.11.05
19:11
1. аз самата имам много бегла представа,но понеже във форума се изпробват и коментират много медикаменти,реших че някой може да го е пробвал.Знам със сигурност,че е на билкова основа и че се купува от аптека.
2.Не вярвам в чудеса,просто името на този продукт е такова.
21.11.05
19:23
Не мисля, че претренирам,което обаче не значи,че подценявам мнението ти на треньор, а само се опитвам да спазвам ритъм,който тялото ми приема.
Доколкото се запознах със симптомите на претренирането : не страдам от него.Тренировките ми са от около 10мин.кардио за загрявка,по 3-4 мин.стречинг между тренировка на различните мускулни групи,40 мин.кардио за край,а иначе останалото време отива за коремни упражнения,упражнения за крака,гърди,бицепс,трицепс и по малко за гръб.
Мерките са ми 170см,58 кг.А проблемът:2 месеца тренировки,от които 3 седмици на НБД,а ефектът е само в смалената гръдна обиколка:(
Калорийният ми баланс за ден е между 900-1050ккал,които идват от кисело мляко,извара,пилешки пържоли,зелева салата,малко ленено-и сусамено семе,сурови слънчогледови семки,и само сутрин 2 филийки бонус с ябълка.
21.11.05
19:25
Опа,видях че съм объркала буквата!НВД имах предвид,естествено:)
Здрасти пак :)
Когато казвам, че претренирва даден човек, не си боравя със симптоми :)
Просто когато чуя или видя 2 часа тренировка, ми стават ясни много неща
- стимулът за мускулите е винаги за много кратко време - дори не повече от 45-50 минути
- през тези два часа период, нито можеш да спазваш интензивност, нито стриктност нито общо качество на тренировката ;)
Трябва да си супер назобен, за да тренираш интензивно цели 2 часа, ама и качествено. Което ще рече, че просто си губиш поне 50 минути в залата.
Друг момент - всеки ден тренираш - кое, цялото тяло, разделно, как? :) Както и да го въртиш, всеки ден - ами то просто няма смисъл - нито за възстановяване, нито за целта ти. Малките мускулни групи се възстановяват за около 48 часа, големите за около 72 часа ;)
Само сметни, че ако днес тренираш крака, каквото и да искаш, трябва ти поне 3 дена за следващата им тренировка - говоря за качествена тренировка. Жените трябва да тренират като мъжете, независимо целите им. Т.е. ако направиш с мен една тренировка, няма да имаш желание за втора, на следващият ден. Което пък значи, че качественото трениране, не позволява до токлова зачестено повтаряне на тренировките - в твоят случай, ден след ден :)
Това имах предвид като претренирване. Ти си стигнала момент на застой. Колкото и да тренираш повече, толкова повече отлагаш резултатът си. Една тренировка трябва да се движи в рамките на 60-75 минути със загрявката.
Ако бъде интензивна и после да ти парят мускулите, тогава очаквай и от НВДто ефекта ;) Защото това значи че си си свършила работата докрай ;)
Фигура се постига с много пот и изтезания. Не всичко е приказки в залата и мандрахерцане по уредите. За мен тренировката е 70 минути болка в мускулите с 5 кг гири. Който не вярва, да дойде да тренира с мен, после ще ме намрази за дълго, но и за толкова ще му остане и ефекта, имам предвид визуално ;) :)