17.06.04
00:51
Тези две аминокиселии (мисля) които Мусаши продава като стимулатор на GH , някой да е вземал как са
ne znam
kak deistvat no otivash na pirotska 12
i tam v JKto ima na GENESIS NUTRITION
Arginin, Ornitin i oshte edna s L zapo4vashe L**** i tq stimulator na GHa
3te v edno 100tabl za 36lv
mislq che e dobro i tq mi go prepory4a taka che mislq da si go kupq i da go probvam sled 1 sedmica
hehe :)
emii vij kyde prodavat na genesisi nutrition
a btw po evtino ot musashi mojesh da si kupish an UNIVERSAL GH MAX koeto e 65lv i e dosta bogato na polezni neshta v nego :)
a na musashi samo tezi 2te sa ti po 40lv vsqko
Vanisher, ti da ne si distributor na Universal be egati. Naviskude samo: otidete na pirotska 12, kupete UNIVERSAL!! Ako ti pla6taha dobre, ama ne viarvam… Tova, 4e ti si kupuva6 samo na Universal nezna4i, 4e i drugite firmi ne sa dobri. I kakva e taia antipatia sre6tu Musashi ne moga da razbera? Vuv vseki post pi6e6, 4e ne sa dobri. Tova, 4e na tebe ti izglejda skupo nezna4i, 4e ne sa ka4estveni. Makarov pita dali niakoi e probval tezi na musashi, a ti vednaga: Kvi sa tia be, kupi si Universal! :?
vij kakvo spamer4o, ne me razbirai pogreshno
no prosto vij za 20lv po malko GH MAX kakvi neshta ima osven tezi 2 aminokiselini, samo procheti sydyrjanieto v www.bodybuilding.com
a aminokiselinite sa 2 bre. mislq che nqma znachenie na kqo firma sa zashtoto vse sa syshtite aminokiselini n moje musashi da ti slojat 200% !!!
ako me razbirash
zatova prelagam na mom4eto na Genesisi Nutrition i na Universal syotvetno za 36 i za 65lv !!!!
Щом ще гледаме само цената що не вземе биогейм, не мислиш ли? И аз казвам, че няма значение от фирмата. Въобще не ми пука какво му предлагаш. Просто ме дразни, че плюеш мусаши без основание.
Ще съм ти много благораден ако ми дадеш цитат от горния ми пост, в който ясно изразявам позицията си СРЕЩУ Мусаши, в която ги “плюя”!!!
Няма да те цитирам точно, но все пак: били са само 1 име, слагали 200% увеличение на цената. Поне не говори, че не са качествени, защото не си прав. Може да са скъпи, но си имат причини за това. Затова стига сме спорили за глупости, не пиши за мусаши, предлагай Universal(въобще не казвам, че не са добра фирма) и всички ще са доволни. Съгласен?
Абе за да се реши спора дали Мусаши са качествени, предлагам на всеки от вас да посещава други културистични форуми в нета - има предостатъчно, за да види на запад, че Мусаши никой не ги пие!
Pc_genius, с цялото ми уважение ще кажа нещо :D . Повече не ми се спори, незнам доколко е достоверна тази информация. Да кажем 80% съм сигурен, че е вярна. От сайта им е, но съм я чел на няколко места. Ако може някои да ме оспори...:
:arrow: “Австралийската фирма MUSASHI е най-мощната компания за спортни храни, терапевтични добавки, суплементи и фитнес аксесоари. Започнала само преди 19г., тя бързо израства и превзема пазара в Австралия, Америка, Океания, Нова Зеландия, Южна Африка и Япония. Използвайки научния потенциал от екипа на проф. д-р Бари Финин, фирмата разработва уникални продукти, използвайки само най-качествени суровини и материали, собствено производство и от Япония и Нова Зеландия. Чистотата и високото качество се потвърждават от факта, че MUSASHI притежава лиценз TGA, т. е. разрешително за производство на терапевтични добавки.”
И ако според теб това е никои, нищо друго не мога да кажа:
:arrow: “В световният културистичен елит, хора на MUSASHI са били Дориан Йейтс - 7 пъти Mr. Olympia, Сони Шмид - 2 пъти Mr. Olympia за ветерани, Чарлз Дука - шампионът на Австралия по културизъм, Лий Прист - претендент за Mr. Olympia и др. Непобедимия Ед Коен - пауърлифтера на всички времена, е голям почитател на продуктите на MUSASHI.
Олимпийските шампиони от Сидни’2000: Кати Фриймън – лека атл., Николай Пашалов – вдигане на тежести; Лорън Бърнс – таекуондо, Кери Потхърст и Натали Куук – плажен волейбол, Кейт Слейтър – гребане, Гари Нюънд – колоездене, Татяна Григориева – овчарски скок, Ян Рехула и Лорета Хароп – триатлон, Дарин Хил, Шон Ийди и Анна Уилсън – колоездене, Стийв Монегети – маратон, Лорън Хюит и Джена Питман – атлетика, Майкъл Клим – плуване, Мишел Тимс – баскетбол; освен тях: Австралийският нац. отбор по ръгби – св. Шампион през 1999г.; Андрю Илие и Сандън Стол - тенисисти в Топ 100; Аржентинският нац. отбор по футбол – Световен шампион през 1986г. и финалист през 1990г., Германският нац. отбор по футбол – Св. Шампион през 1990г., “Чикаго Булс” – от 92г. насам, финалистите за СУПЕРБОУЛ (НФЛ на САЩ) през последните няколко години: Ню Йорк Джайънтс, Атланта Фалконс, Денвър Бронкос; отборите от НХЛ: Ванкувър Канъкс и Колорадо Аваланш; почти всички отбори от Австралийската футболна лига, ръгби – лигата на Австралия и Нова Зеландия; Сам Греко – св. шампион по кик-бокс; Робърт Аленбай и Тери Прайс – голф; Шарън Стоун; Тимът на Минарди във Формула 1 и др. “
Какво ще кажеш? Съвсем никои...
Хахаха, продължавай да си вярваш :D ! Много ме кефят такива наивни изказвания - “в сайта им пише...”! Ама на мен ко мий - вий са харчете за Мусаши, пък някой ден ако решите да проверите дали тези неща са истина, ще се радвам за вас :D !
Mr. Muskul, с цялото ми уважение и аз ще кажа нещо :wink:
Ако една фирма спонсорира даден атлет, той става един вид тяхно рекламно лице. Да кажем сега, че някаква компания ти дават кинти, за да се подготвиш за състезание. Навсякъде, където се явяваш, споменаваш името на въпросната компания, тоест - правиш й реклама. Ако, не дай си Боже, вземеш някаква по-престижна титла, тоест станеш известен, името ти се свързва моментално с продуктите на въпросната компания.
А до това какво пише на сайта им - ако искаш вярвай му, все пак в свободна страна живеем 8)
И нека само напомня - всяка голяма организация, била тя производител на суплементи, има една основна цел (освен да “задоволява” исканията на потребителите), която хич не е за пренебрегване - ПЕЧАЛБАТА.
С две думи, в големия бизнес всичко е КОМЕРС. Мусаши са живо доказателство за това.
П.С. Не съм ничие рекламно лице, не вземам пари за това, което пиша, думите ми изразяват само личното ми мнение!
П.П.С. Сори че се отплеснах толкова :oops:
Pc_genius, Eclipse, ясно е, че не мога да ви убедя. Сигурно нещата, които казвате са истина. Вярно е това, че може и да не ползват продуктите на Мусаши, а само получават пари за реклама. Бритни Спиърс пие ли Кока Кола?? Кой знае. Все пак за отборите на ръгби и на баскет аз поне вярвам, незнам за вас. Защо пък да не ползват Мусаши, като им дават сигурно безплатно. Иначе поне яко връзки имат Мусаши и сте прави, че са доста комерсиални. Например взеха интервю лично от Дориан. Дори попрочетах малко във форума и там админа го покани в България. А той каза, че като намери време може и да намине. И това ако не е перфектната реклама. Продажбите им доооста ще скочат според мен. :wink: Абе поне не продават боклуци...за другото се съгласих. :D
Pc genius & Eclipse 10x za podkrepata
zaedno otvorihme o4ite na oshte edin “zabluden” :)