17.06.04
11:30
Privet i ot men!
Mnogo sam vpechatlena ot tozi site i se nadiavam da mi dadete niakakav savet, tui kato ste dosta po-informirani.
Sled niakolko-mesechna dieta postignah zhelanoto si tegloto (55kg pri rast 1.73) kato praveh osnovno leka gimnastika i uprazhnenia v domashna obstanovka ot tipa kalanetika/aerobika. Poniakoga sashto igraia tenis, pluvam i karam kolelo. V momenta se zahranvam i uvelichavam priema na hrana, no iskam da stegna tialoto si bez da oformiam dopalnitelni muskuli. Strukturata na tialoto mi e takava, che imam malka talia, no po-edar hansh i muskulesti kraka. Osven tova ne iskam izlishno natovarvane na pracetsa, tui kato i toi ne e koi znae kolko malak.
Kakav sport bihte preporachali v tozi sluchai?
Pozdravi,
Margie
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:45.
Здрасти!
Горещо ти препоръчвам фитнеса - не състезателен, просто тренировки за здраве.
Това е начин за всеки човек да развие красиво и хармонично тяло.
Успех!
17.06.04
19:14
Не се заблуждавай с килограмите. Те не правят фигурата. Може да си и 60 кг. но да изглеждаш много по-добре от някоя, която е 55 примерно.
Можеш спокойно да продължиш с изброените спортове до тук, но определно и фитнеса не е за подценяване. С негова помощ можеш да оформиш желаните от теб части на тялото, без да разваляш други.
Щом имаш едър ханш, малка талия и мускулести крака, значи трябва да оформип горната част на тялото си. Наблегни главно на нея, като включиш въпреки всичко упражнения за крака и седалишните части.
18.06.04
00:45
Blagodaria za savetite!
Margie
Искам да питам какво ще стане ако човек вдига само за маса? Мускулите му пак ще се оформят ,но много по бавно нали?
HalfBaked, като начало можеше да пуснеш нова тема, не да флуудиш старата.
Какво ще стане ако “вдигаш само за маса” зависи само от теб - може хич да не качиш, може и да се превърнеш в лоена топка :lol:
Ехее Eclipse, браво за отговора. :lol: Все пак темата си беше за вид тренировки, така че си е прав да пита. :wink: Halfbaked, естествено, че ще се оформат мускулите, но ще трябва след периода за маса да свалиш мазнините, за да се очертаят добре. А както предполагам знаеш маса без диета няма да видиш. Сепарация и релеф също.