Vid trenirovki?

Темата е заключена.
MA

17.06.04
11:30

Privet i ot men!

Mnogo sam vpechatlena ot tozi site i se nadiavam da mi dadete niakakav savet, tui kato ste dosta po-informirani.

Sled niakolko-mesechna dieta postignah zhelanoto si tegloto (55kg pri rast 1.73) kato praveh osnovno leka gimnastika i uprazhnenia v domashna obstanovka ot tipa kalanetika/aerobika. Poniakoga sashto igraia tenis, pluvam i karam kolelo. V momenta se zahranvam i uvelichavam priema na hrana, no iskam da stegna tialoto si bez da oformiam dopalnitelni muskuli. Strukturata na tialoto mi e takava, che imam malka talia, no po-edar hansh i muskulesti kraka. Osven tova ne iskam izlishno natovarvane na pracetsa, tui kato i toi ne e koi znae kolko malak.

Kakav sport bihte preporachali v tozi sluchai?

Pozdravi,

Margie

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:45.

17.06.04
17:05

Здрасти!
Горещо ти препоръчвам фитнеса - не състезателен, просто тренировки за здраве.
Това е начин за всеки човек да развие красиво и хармонично тяло.
Успех!

MA

17.06.04
19:14

Не се заблуждавай с килограмите. Те не правят фигурата. Може да си и 60 кг. но да изглеждаш много по-добре от някоя, която е 55 примерно.
Можеш спокойно да продължиш с изброените спортове до тук, но определно и фитнеса не е за подценяване. С негова помощ можеш да оформиш желаните от теб части на тялото, без да разваляш други.
Щом имаш едър ханш, малка талия и мускулести крака, значи трябва да оформип горната част на тялото си. Наблегни главно на нея, като включиш въпреки всичко упражнения за крака и седалишните части.

MA

18.06.04
00:45

Blagodaria za savetite!

Margie

20.06.04
20:10

Искам да питам какво ще стане ако човек вдига само за маса? Мускулите му пак ще се оформят ,но много по бавно нали?

20.06.04
20:36

HalfBaked, като начало можеше да пуснеш нова тема, не да флуудиш старата.

Какво ще стане ако “вдигаш само за маса” зависи само от теб - може хич да не качиш, може и да се превърнеш в лоена топка  :lol:

20.06.04
21:49

Ехее Eclipse, браво за отговора. :lol: Все пак темата си беше за вид тренировки, така че си е прав да пита. :wink:  Halfbaked, естествено, че ще се оформат мускулите, но ще трябва след периода за маса да свалиш мазнините, за да се очертаят добре. А както предполагам знаеш маса без диета няма да видиш. Сепарация и релеф също.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1