Бионабол след боледуване от жълтеница ...

Темата е заключена.

22.11.05
14:36

Здравейте, едно момче ме помоли да Ви питам преди 4-5 години е боледувало от жълтеница (свързано с черния дроб) може ли да му стане нещо ако сега използва бионабол (пирамида до 25 мг. ) ?

22.11.05
15:19

Това му казват самоубииство вече функцията на дроба е достатъчно увредена и ако я насилиш още може и да спре напълно
НЕ ПРАВИ ТОВА ти или твоя приятел

22.11.05
15:56

да чукна на дърво да не се случват такива работи  ...

добре а той е твърдо решен да взима някакви “силни медикаменти”
на инжекции ? а като се има впредвид че тренира от 1-2 месеца ... нещо по слабо ? знам знам ... сега ще кажете “ДА НЕ ВЗИМА МНОГО МУ Е РАНО” но ако не му дам съвет , ще пита някой който е “много навътре с нещата” , ще си вземе нещо , което нетрябва и айде ...
какво предлагате вие ?

22.11.05
16:00

Ако е твърдо решен да зоби да се насочи към препарати, които не натоварват черния дроб.

AN

22.11.05
16:05

[quote author=“iosii”]да чукна на дърво да не се случват такива работи  ...

добре а той е твърдо решен да взима някакви “силни медикаменти”
на инжекции ? а като се има впредвид че тренира от 1-2 месеца ... нещо по слабо ? знам знам ... сега ще кажете “ДА НЕ ВЗИМА МНОГО МУ Е РАНО” но ако не му дам съвет , ще пита някой който е “много навътре с нещата” , ще си вземе нещо , което нетрябва и айде ...
какво предлагате вие ?

Ами според мен е заминал вече, щом е решил, няма смисъл да му казваш какво да вземе, защото така ще го надъхаш още повече.

HR

22.11.05
17:28

В никакъв случай бионабол...нещо друго

FI

22.11.05
20:39

Едни приятели на един мой приятел ме помолиха да ти кажа да кажеш на твоя приятел, да не взема НИКАКЪВ ОРАЛЕН стероид. Ако ще зобиш, си вземи нещо на инжекции, но пак потърси информация, защото примерно и ретаболила, в по-юнашки дози, може да създаде проблем с дроба.

27.11.05
10:10

аам добре , кажете тогава нещо което не вреди на черния дроб ... омнандрен ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1