Предмишница

23.11.05
11:55

Днес се опитах да правя “хеликоптер” за рамото,но изведнъж усетих остра болка в предмишницата.Болката е от горната страна точно към лакътя и я усещам в продължение чак до китката.Може ли да съм разтегнал нещо.Аз мисля,че ще ми мине за 1-2 дена,но нека все пак ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели.

23.11.05
21:17

да не те боли костта. защото и аз съм имал този проблем, но като правя основно от скот. лекарката ми предмиса aulin и neuralgin, 10 дневен цикъл  :) . но май нямаше ефект. а иначе сама сшря да ме боли, само на моменти леко се обажда
п.с. мисля, че е костта, но не мога да гарантирам

23.11.05
22:18

Аз съм имал подобен проблем в началото когато почнах да тренирам и ме боляха и на 2-те ръце сами те кости по дължина.Това утшомява но и аз мисля че е коста.

23.11.05
23:34

Разшири хвата малко може да е твърде тесен или тежеста много голяма

24.11.05
12:39

Благодаря ви на всички  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1