17.06.04
21:33
Когато си броите въглехидратите броите ли и тези които идват от примерно прясното и киселото мляко,тези от плодовете?
Защото на прием се препоръчват около 40-60 гр.,та аз ако изям едно кисело мляко и 100грама череши то повече от половината от тези въглехидрати които получавам в това хранене не са комплексни!?
Та вие само комплексните ли броите?
Всичките се броят,без значение от какви източници са :)
Кофти тръпка,няма как !
17.06.04
21:57
И с протеина ли е така(малко такива “начинаещи” ми изглеждат въпросите,но от скоро си броя точно хран.съставки)?
за протеина ми казаха да го броя само от чистите протеинови източници без от въглехидратните което малко странно изглежда защото едни овесени ядки 100гр. имат повече от 10 протеин и дефакто има голямо значение ако в такова хранене приемеш и 30гр. чист протеин дали в краина сметка тои е 30 или 40?
Разбира се,че е така -протеина си е протеин все пак :)Може би са имали предвид,че в този вид храни е пренебрежително малко и затова са ти казали да не го броиш.А и не се вманиачавй чак толкова ,такива грамчерта в повече протеин само ше са ти от полза :)
17.06.04
23:05
Абе не винаги са от полза щото като се прекали става мазнинка а и се изхвърля!
Abe naistina si se pouvlyakul sus strahovete si za napulnyavane, vzemi se stegni. Nai dobre e da si zapisvash vsi4ko koeto hapvash za edna sedmica i posle kato iz4islish sumata ot vsi4ki kalorii i ya razdelish na 7 shte polu4ish srednata kaloriina stoinost na papaneto ti za den. Otnosno beltuka v zurnenite hrani v pove4eto slu4ai tova e gluten koito ne samo e malko no i se osvoyava trudno i neefektivno, taka 4e nyamash povod za trevogi ako ne go broish.