23.11.05
22:37
зна4и аз съм активен спортинст но преди 1 месец ми излязаха едни петна на очите и невиждах(мн гадно ми беше) и отидох на доктор и .... запо4наха ле4ение с кортизон(нз дали говори на някой нещо..)спрях тренировки и 10 дена ми биха венозно този кортизон и ми казаха че ще се засили апетита ми и така стана.. казаха ми да не тренирам и да не се натоварвам... след 10-тия ден направих огромен корем и бузи :D като си стоя у нас и ям само... така като свърших с тоя КОРТИЗОН ми дадоха да пия 1 месец някакви хап4ета (маика ми каза 4е са СИНТЕТИЧЕН ХОРМОН) от които клетките зад1ржали вода и така съм напълнял(така разбрах от доктора) сия съм на 2рата седмица и пия по 3 на ден от събота започвам по 2 на ден за 1 седмица по 1 на ден още 1 седмица и после спира цялото ле4ение..дано се опрая но ме притеснява този голлям корем и бузи.. смисал ако някои има представа дали само ще спрадне заедно със намаляването на хап4етата или тр мн кардио тренировки...
Бе да ти кажа едва ли само ще спадне.И аз бях така като ми откриха дископатията и ме натъпкаха с един куп лекарства част от които бяха явно на хормонална основа,поне така пишеше на опътването.Да ти кажа качих много “амбалаж”-8кг за 10 дена,като имаш в предвид ,че не се храних правилно и не тренирах поради лекарските забрани.Задника и корема успях да ги сваля след доста мъчно кардио и интензивни тртенировки.Ма не се паши това се оправя.Толкова от мен.
Желая ти Успех!
24.11.05
12:18
Аз имам един приател, който имаше подобен проблем с очите. Той активно спортуваше и в един момент каза че вижда някакви точки, та докторите пак му бяха забранили да тренира и го натъпкаха с един тон лекарства, но по важното е че се оправи. След известно време лека по лека започна пак с тренировките и постепенно си върна доброто телосложение.
Та по-добре след като приключиш с лечението се консултирай с лекаря дали е добре веднага след това да започваш да тренираш. та било то по-малко.
Успех ! :wink:
24.11.05
12:29
мерси много аз си тренирам сериозно от 5 години хандбал в спортно училище съм и просто там няма място за корем4е :) затова...
[quote author=“SMD”]зна4и аз съм активен спортинст но преди 1 месец ми излязаха едни петна на очите и невиждах(мн гадно ми беше) и отидох на доктор и .... запо4наха ле4ение с кортизон(нз дали говори на някой нещо..)спрях тренировки и 10 дена ми биха венозно този кортизон и ми казаха че ще се засили апетита ми и така стана.. казаха ми да не тренирам и да не се натоварвам... след 10-тия ден направих огромен корем и бузи :D като си стоя у нас и ям само... така като свърших с тоя КОРТИЗОН ми дадоха да пия 1 месец някакви хап4ета (маика ми каза 4е са СИНТЕТИЧЕН ХОРМОН) от които клетките зад1ржали вода и така съм напълнял(така разбрах от доктора) сия съм на 2рата седмица и пия по 3 на ден от събота започвам по 2 на ден за 1 седмица по 1 на ден още 1 седмица и после спира цялото ле4ение..дано се опрая но ме притеснява този голлям корем и бузи.. смисал ако някои има представа дали само ще спрадне заедно със намаляването на хап4етата или тр мн кардио тренировки...
Брей... не е шега работата при теб... Най-добре консултирай със СПЕЦИАЛИСТ, спортен и т.н. При всяко положение внимавай да не провокираш проблема от които са те лекували... виж кое ти е приоритет, с корем може да се живее лесно, без очи.... направо ме е страх да си помисля.
Много здраве,
поздрави