Абе тука имам 1 проблем с очите ....

SM

23.11.05
22:37

зна4и аз съм активен спортинст но преди 1 месец ми излязаха едни петна на очите и невиждах(мн гадно ми беше) и отидох на доктор и .... запо4наха ле4ение с кортизон(нз дали говори на някой нещо..)спрях тренировки и 10 дена ми биха венозно този кортизон и ми казаха че ще се засили апетита ми и така стана.. казаха ми да не тренирам и да не се натоварвам... след 10-тия ден направих огромен корем и бузи  :D като си стоя у нас и ям само... така като свърших с тоя КОРТИЗОН ми дадоха да пия 1 месец някакви хап4ета (маика ми каза 4е са СИНТЕТИЧЕН ХОРМОН) от които клетките зад1ржали вода и така съм напълнял(така разбрах от доктора) сия съм на 2рата седмица и пия по 3 на ден от събота започвам по 2 на ден за 1 седмица по 1 на ден още 1 седмица и после спира цялото ле4ение..дано се опрая но ме притеснява този голлям корем и бузи.. смисал ако някои има представа дали само ще спрадне заедно със намаляването на хап4етата или тр мн кардио тренировки...

24.11.05
09:43

Бе да ти кажа едва ли само ще спадне.И аз бях така като ми откриха дископатията и ме натъпкаха  с един куп лекарства част от които бяха явно на хормонална основа,поне така пишеше на опътването.Да ти кажа качих много “амбалаж”-8кг за 10 дена,като имаш в предвид ,че не се храних правилно и не тренирах  поради лекарските забрани.Задника и корема успях да ги сваля след доста мъчно кардио и интензивни тртенировки.Ма не се паши това се оправя.Толкова от мен.

Желая ти Успех!

24.11.05
12:18

[quote author=“SMD”]зна4и аз съм активен спортинст но преди 1 месец ми излязаха едни петна на очите и невиждах(мн гадно ми беше) и отидох на доктор и .... запо4наха ле4ение с кортизон(нз дали говори на някой нещо..)спрях тренировки и 10 дена ми биха венозно този кортизон и ми казаха че ще се засили апетита ми и така стана.. казаха ми да не тренирам и да не се натоварвам... след 10-тия ден направих огромен корем и бузи  :D като си стоя у нас и ям само... така като свърших с тоя КОРТИЗОН ми дадоха да пия 1 месец някакви хап4ета (маика ми каза 4е са СИНТЕТИЧЕН ХОРМОН) от които клетките зад1ржали вода и така съм напълнял(така разбрах от доктора) сия съм на 2рата седмица и пия по 3 на ден от събота започвам по 2 на ден за 1 седмица по 1 на ден още 1 седмица и после спира цялото ле4ение..дано се опрая но ме притеснява този голлям корем и бузи.. смисал ако някои има представа дали само ще спрадне заедно със намаляването на хап4етата или тр мн кардио тренировки...

Аз имам един приател, който имаше подобен проблем с очите. Той активно спортуваше и в един момент каза че вижда някакви точки, та докторите пак му бяха забранили да тренира и го натъпкаха с един тон лекарства, но по важното е че се оправи. След известно време лека по лека започна пак с тренировките и постепенно си върна доброто телосложение.
Та по-добре след като приключиш с лечението се консултирай с лекаря дали е добре веднага след това да започваш да тренираш. та било то по-малко.
Успех !  :wink:

SM

24.11.05
12:29

мерси много аз си тренирам сериозно от 5 години хандбал в спортно училище съм и просто там няма място за  корем4е :) затова...

24.11.05
20:15

[quote author=“SMD”]зна4и аз съм активен спортинст но преди 1 месец ми излязаха едни петна на очите и невиждах(мн гадно ми беше) и отидох на доктор и .... запо4наха ле4ение с кортизон(нз дали говори на някой нещо..)спрях тренировки и 10 дена ми биха венозно този кортизон и ми казаха че ще се засили апетита ми и така стана.. казаха ми да не тренирам и да не се натоварвам... след 10-тия ден направих огромен корем и бузи  :D като си стоя у нас и ям само... така като свърших с тоя КОРТИЗОН ми дадоха да пия 1 месец някакви хап4ета (маика ми каза 4е са СИНТЕТИЧЕН ХОРМОН) от които клетките зад1ржали вода и така съм напълнял(така разбрах от доктора) сия съм на 2рата седмица и пия по 3 на ден от събота започвам по 2 на ден за 1 седмица по 1 на ден още 1 седмица и после спира цялото ле4ение..дано се опрая но ме притеснява този голлям корем и бузи.. смисал ако някои има представа дали само ще спрадне заедно със намаляването на хап4етата или тр мн кардио тренировки...

Брей... не е шега работата при теб... Най-добре консултирай със СПЕЦИАЛИСТ, спортен и т.н.  При всяко положение внимавай да не провокираш проблема от които са те лекували... виж кое ти е приоритет, с корем може да се живее лесно, без очи.... направо ме е страх да си помисля.

Много здраве,
поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1