Моят начин за пет килограма на седмица!

24.11.05
09:31

Тренирам сутрин между 9:00 и 11:00 3 пъти седмично бокс и 3 пъти във фитнеса за релеф, като завършвам винаги със коремни преси и 20 мин велометър или тичане.

Закуска (7:30-8:00) :
15мл пируват с л-карнитин течен, екстракт от зелен чай с кофеин или едно кафе.
1ви вариант: 50-80 гр овесени яадки с мляко и малко сурватъчен протеин (бъркам първо млякото с протеина и после 15 мин. яадките да се размекнат) може малко некалоричен  подсладител за вкус.
2ри вариант: 1 Банан/Ябълка, 30-40 гр. сурватъчен протеин.
След тренировка:
След кардио (бокс): 4-5 аминикиселини (2700), един аспирин;
След фитнес (тренировка за релеф): 5-6 амино (2700) аспирин пак е задължителен, може или някакъв протеин или малко ориз (ами тука даите вие съвет аз още се колебая)
Обяд (12:30-13:00):
1ви вариант: 150-200 гр. Пилешко варено, малко салата без подправки (домати, краставици, зеле, маруля и тн.)
2ри вариант: 2 филики бонус с 150гр риба тон (в собствен сос боз мазнини);
3ти вариант: 4-5 белтъка с малко броколи на омлет.
Следобедна закуска (15:30-16:00):
30-40гр Протеин (сурватъчен или яайчен) ;
Вечеря (19:00)
1ви вариант: 200-400гр кисело мляко (0.5%масленост) с малко извара (50-100гр.);
2ри вариант: 3-4 белтъка с малко обезмаслено сирене или извара.
3ти вариант: Една голяма салата (зеле или домати)
Преди лягане
2-3 аминокиселини (2700) или
30-40 гр казеин или някакъв протеин
15мл пируват с л-карнитин течен.

Това си е направо глад!!! Сигурно това си помислихте нали? :) Е разбира се винаги когато се почуствате гладни може да изпиете една чаша обезмаслено прясно мляко или да изядете 2-3 парчета леко сварено броколи, 1 домат или някакъв зеленчук. Разнообразяваите месото (телешко, пуешко и тн.). През деня пия по 2-3 литра вода и много чайчета.
Доста строга НВД си е това, не съм смятал ккал за ден но пък след като мога да я спазвам значи е добра. За хората които искат да се простят с минимално количество мускулна маса, но имат малко мазнини, могат да взимат малко глутамин преди и след тренировка също така да пият  повече аминоиселини и да добавят още малко въглехидрати в деня за почивка.
На тази диета се кара 6 дена, след това 8 дена се възтановява, въглехидратите ударно високи първия ден (700-800гр) се намаляват постепенно докато отново стигнем до 6-те дена НВД. Такъв цикъл се поддържа до постигане на желания ефект!!!
Очаквам коментари :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 18:54.

24.11.05
22:12

Само мога да кажа, че ако сваляш с това темпо:
5кг х 4 = 20кг за 1 месец, според мене това е нездравословно, не че е невъзможно но ...
Аз съм стопил 25кг за 5-6 месеца т.е. 5кг на месец и пак ми се вижда бързо ..........

24.11.05
23:29

5 кила мазнини за седмица не могат да се свалят.

25.11.05
09:47

Грешно заглавие съм сложил, но не съм казал 5кг мазнини, в това число влизат мускули и вода, а и става въпрос за еднократно сваляне, 1 седмица ... след което следва период на възтановяване и свръхвъзтановяване пак една седмица. Проблема е, че през първия етап организма се изтощава страшно и ето, че сега вместо да съм в залата съм пред компа подсмърчащ :( другия проблем е че претренирвам, обаче като издъня диетата с някоя филия не на място и гузно отивам я до лостове я до залата, а от това нямам възможност да се възтановя!!!

VE

30.11.05
17:51

Аз искам да сваля 5 кг за 20 дена но как секи ми казва различни начини

Пиши на кирилица моля !!! Поста ви бе преведен от мен
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1