Чай от Баби Зъби (Tribulus Terrestris)

EM

24.11.05
21:58

Значи решил съм да пия трибестан , обаче да си го купя на хапчета ми идва доста нагорно , един приятел ми каза че може да си го пиех като чайче , малко играчка е да си прави чайове постоянно обаче ляга много по евтино , 50 грама ти е 1 лев , и сега съм решил да си купя направо билката и да го пия като чай , обаче аптекарката ми каза че нямало да има такъв ехект като сухия ектракт и трябвало да го пия много време да се усети , искам да ми дадете съвет дали това е добра идея , или просто няма смисъл да се занимавам .

24.11.05
22:52

ами да ти кажа няма голям смисъл,дори изобщо няма смисъл.трябва да пшиеш в огромно количество за да има някакъв ефект ама и тогава пак не есигурно ама да пиеш чай постоянно също може да доведе до проблеми.За информация само да знаеш че са необходими около 50 килограма от билката за да стане трибестан.Доколкото си спомням хапчетата бяха 60 на брой за общо 27 лева и за месец.Не е чак токова скъпо.

24.11.05
22:53

малко редакция->50 килограма от билката за да стане 1 килограм трибестан :))) така е по-добре.

EM

24.11.05
22:57

Е за вече си я взех , ако я пия от време на време се ще е от полза , а понататък ще си взема на таблетки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1