24.11.05
23:59
Здравеите,имам ендо питане към вас!Значи..запо4нах със Креатин на MUSASHI(смесен сас глутамин)..един месец го пих,сега тоя месец карах само на протеин(суроватъчен-не качих общо взето нищо от протеина)и сега пак ще почвам креатин(Оптимум Нутришъм към него се ориентирах) + глутамин...та питането ми е нали не пречи да се взима креатине+глутамин без протеин(ограничени са в момента финансовите вазможности)!Да пия така 1 месец след това да мина пак на протеин само?бтв(от 1-я месец сас креатине имаше ефект видим!!!)моля ви даите мнения! благодаря предварително!
16год/170см/62кг
25.11.05
17:54
аз чувал че глутамина вкарва всичия протеин в мусулите само тва губиш иначе креатин +глутамин +суроватка е супер
25.11.05
18:50
По принцип протеина на прах се взема, за да покачиш общия прием на протеин. Ако докарваш 2.2гр от храната няма проблем. Сега верно суроватъчния се усвоява най-бързо и е най-добър за след тренировка. Няма да имаш проблем само с креатин и глутамин. След тренировка веднага креатина и глутамина с декстроза (2лв./кг), а след 20-30 мин сварени белтъци
25.11.05
22:14
[quote author=“ompcorsa”]Здравеите,имам ендо питане към вас!Значи..запо4нах със Креатин на MUSASHI(смесен сас глутамин)..един месец го пих,сега тоя месец карах само на протеин(суроватъчен-не качих общо взето нищо от протеина)и сега пак ще почвам креатин(Оптимум Нутришъм към него се ориентирах) + глутамин...та питането ми е нали не пречи да се взима креатине+глутамин без протеин(ограничени са в момента финансовите вазможности)!Да пия така 1 месец след това да мина пак на протеин само?бтв(от 1-я месец сас креатине имаше ефект видим!!!)моля ви даите мнения! благодаря предварително!
16год/170см/62кг
Еми начи директно на въпроса - няма проблеми да си го пиеш без да взимаш протеин
Аха мерси много за отговорите...само имам още един въпрос за тая декстроза!задалжително ли е да я взимам,какжо прави тя?и най-важното как да я пия?ако има някой компетентен моля да отгорови :wink: и бтв “декстроза (2лв./кг)”това е цена за килограм ли?
28.11.05
13:58
а къде продават декстроза
01.12.05
19:04
да кажете каде продават декстроза в аптеките продават ли я :)
02.12.05
00:35
Ами в магазините за суплементи я има :wink: