Става ли се по-нисък?

25.11.05
00:16

Интересува ме става ли се по нисък от някои упражнения и ако да ме интересува от кои точно за да ги избягвам или поне да ги правя с по-малки тежести. Благодаря предварително.

25.11.05
00:32

Абе по нисък няма да станеш, но упражнения като мъртва тяга и клек, ако имаш малък стаж не са препоръчителни, но с леки тежести може да опиташ. Всичко си зависи от теб самия  :D

25.11.05
01:29

ОК благодаря. Аз точно за тях и предполагах, но все пак да питам.

^Vlastelina^

25.11.05
12:56

Абе не можиш да станеш по-нисък споко  :wink:

25.11.05
15:49

[quote author=“Apoloncho”]Абе по нисък няма да станеш, но упражнения като мъртва тяга и клек, ако имаш малък стаж не са препоръчителни, но с леки тежести може да опиташ. Всичко си зависи от теб самия  :D

Опасенията са неоснователни ;) Не сме щангисти за да си набиваме ставиоте :)

25.11.05
17:05

Няма такова нещо колкото ти е написал гена толкова ще порастнеш аз тренирам от 12 годишен пък си станах 1.90 няма такъв в родата  :wink:

25.11.05
17:32

НЕ,НЕ и пак НЕ.Не се притеснявай.Това са фантасмагории

25.11.05
22:31

[quote author=”Питона”]Не сме щангисти за да си набиваме ставиоте :)

Те и щангистите не се набиват, просто ниските хора са подходящи за този спорт. Наим Сюлеймануглу докато е брал тютюн пак си е бил висок лев и двайсет. :lol:  :lol:

26.11.05
13:21

Няма спиране на растежа друг е ?-са че може да се окаже някфо минимално забавяне на растежа но то не фатално.Следователно няма от какво да се притесняваш!

Здравей. Можеш да станеш по-нисък (и най-вероятно ще станеш), но като остарееш. С времето интервертебралните дискове (това, което стои между прешлените на гръбнака) се смачква и съответно изтънява като височина. Точно заради това възрастните хора са по-ниски + това се прегърбват! Това е!Вдигай си спокойно!

DM

29.11.05
00:10

На колко си години

Пиши на кирилица Моля стар юзер си .  :wink: преведох ти поста
DJGorgio-Astor

01.12.05
22:31

Ако не си навършил поне 16 години може да останеш по-нисък от постоянното натоварване върху ккостната система. При големи натоварвания тя не се развива нормално. Това съм го чел в учебник по биология.

01.12.05
22:40

[quote author=“chefo”]Ако не си навършил поне 16 години може да останеш по-нисък от постоянното натоварване върху ккостната система. При големи натоварвания тя не се развива нормално. Това съм го чел в учебник по биология.

Явно ти е стар учебника. Между другото, във фитнеса няма никакви постоянни и/или големи натоварвания.

02.12.05
19:33

[quote author=”Петко К”][quote author=“chefo”]Ако не си навършил поне 16 години може да останеш по-нисък от постоянното натоварване върху ккостната система. При големи натоварвания тя не се развива нормално. Това съм го чел в учебник по биология.

Явно ти е стар учебника. Между другото, във фитнеса няма никакви постоянни и/или големи натоварвания.

За това дали във фитнеса има постоянни и/или големи натоварвания зависи само от това как тренираш. До колкото се отнася до учебника може и стар да е, но това не пречи информацията в него да е вярна. Освен това има различни теории и аз просто ви запознавам с една, ако иска да не се съобразява с нея.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1