Ако може някое друго съветче

25.11.05
16:51

Първо да кажа НАЙ - накрая намерих бг сайт на тая тема... Досега все некви чужди сайтове не моа ги разбера кво ми говорат :) да ви помоля за няколко съвета

193см -> около 76 кг  :cry:
Знам че тва звучи потресаващо,но не става и не става качването на кг от известно време. Значи почнах тренировки преди година като може би сериозно се занимавам от 3 месеца
За кратък период от време след голяма промяна на диета за хранене качих около 10 кг след което спрях да качвам или може би качвам твърде бавно... Тренирам 4 пъти в седмицата като диетата ми е следната : Тъй като съм 1ва смяна:
8 ч. - Закуска (3 - 4 яйца / 2 филии хляб / 1 банан / протеинов шейк с мляко
след което (може би грешка) ям чак след 4 4аса 2 сандвича  и като се прибера към 3 ям нещо сготвено обикновено пилешко месо с хляб / протеин и банан
към 5 почвам тренировка за около час след което изпивам протеин и ве4ерям солидно като се стремя да ям хляб не знам до колко е полезно... Събират се 4 ядения + 3 взимания на протеин което прави общо около 2500 калории.. До колко трябва да ги повиша и с какво ?

Имам и още 1 въпрос, ако не е за тук кажете къде да попитам.. Развитието от фитнеса дава резултат,но големия ми проблем е гръдния кош поради тва че разтежа ми изведнъж се ускори .. ако дадете някой др съвет за разширение ще бъда благодарен :)

25.11.05
17:07

Освен да ти кажа да почнеш да тренираш усилено бодибилдинг избери си програма от сайта прочети всичко и ще бъдеш изненадан след 2 год.

25.11.05
17:15

казаха ми че гръден кош с бодибилд не се разширява.. Трябвало плуване верно ли е тва?
Е браво кажи го на Рони Колман има ли спорт според теб който да натоварва така всички мускулни групи като билдинга

RO

25.11.05
17:59

Bodi BIldinga натоврва всяка една мускулна група. Тва е спорта :)))

25.11.05
18:58

с 1 дума разширява така ли ?

SP

26.11.05
05:38

За разширяване прави пуловър(дишането при изпълнението е доста важно) и плуването ще е доста полезно един път седмично примерно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1