Първи ден гърди ,в останалите лицеви ?

26.11.05
11:48

Пичове искам да ви питам дали ще ми помогне тази методика понеже гърдите много ми изостават- от понеделник смятам да почна да правя така : първи ден гърди , след това от вторник до петък всяка сутрин  50 лицеви , вечер още толкова.. след това в петък съм пак на гърди (пробвал съм - гърдите се възтановяват за 3-4 дни), от което в събота до следващия вторник  пак по 50 сутрин и вечер - едни ми казват че няма да ги претоваря други , че няма да им ефект-вие какво мислите?
Ендо/мезоморф - 180 , 76кг. 17 год. тренирам от година и нещо..
Моля само за отговори от хора , които имат опит с подобна методика а не предположения и догадки . Мерси предварително :)

RE

26.11.05
14:48

ако искаш да ти дръпнах гърдите тренирай ги 1-път седмично
и нищо друго не прави през другото време
ако стажа ти е около 1 година
прави 4 упражнения за гърди
лег 4/8
полулег 4/8
дъмбели от полулег 3/8
флайс 3/8
мене тва ми се отразява добре,щото и мойте изоставаха.
Тренирай тежко и почивай много.Не ги юркай постоянно.

26.11.05
16:57

[quote author=“DjoNi”]Пичове искам да ви питам дали ще ми помогне тази методика понеже гърдите много ми изостават- от понеделник смятам да почна да правя така : първи ден гърди , след това от вторник до петък всяка сутрин  50 лицеви , вечер още толкова.. след това в петък съм пак на гърди (пробвал съм - гърдите се възтановяват за 3-4 дни), от което в събота до следващия вторник  пак по 50 сутрин и вечер - едни ми казват че няма да ги претоваря други , че няма да им ефект-вие какво мислите?
Ендо/мезоморф - 180 , 76кг. 17 год. тренирам от година и нещо..
Моля само за отговори от хора , които имат опит с подобна методика а не предположения и догадки . Мерси предварително :)

Няма да ти помогне подобна методика даже може да те върне назад

26.11.05
17:00

[quote author=“RED_WOLF”]ако искаш да ти дръпнах гърдите тренирай ги 1-път седмично
и нищо друго не прави през другото време
ако стажа ти е около 1 година
прави 4 упражнения за гърди
лег 4/8
полулег 4/8
дъмбели от полулег 3/8
флайс 3/8
мене тва ми се отразява добре,щото и мойте изоставаха.
Тренирай тежко и почивай много.Не ги юркай постоянно.

пич пробвал съм го това много време, не помага при мен , веднъж седмично все едно нищо не правя - 6 дена почивка са ми много , за това ги правя през 5 дена т.е. 3 пъти на 2 седмици .. но все пак въпроса ми е за лицевите  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1