27.11.05
15:46
Знаете ли нещо относно световното за младежи. Май беше в Унгария. Знам само, че Светльо е завършил 6-ти.
27.11.05
17:04
Светльо е 6ти, а Тихомир Рангелов е 4ти
преведено
28.11.05
14:45
1-я дисквалифициран Тихомир е 3-ти а Светльо 5-ти това е най-новата информация
Поста ви бе преведен моля спазвайте правилата на форума
DJGorgio-Astor
28.11.05
16:17
Очаквах Тихомир да е преди Светльо макар Светльо да твърдеше, че е в пъти по добър.
Той и без това само говори. Не отричам че има готина физика, но все пак. Може да е излязъл пак мазен! Интересно ми е какво ще твърди след това в интервюта - храната била лоша, полета ми се отрази зле, съдиите са *****. “Ще ви докажа аз, ще ви дакажа”, “По добър в БГ от мене няма” - за малко и до това да стигне в едно интервю :cry: :lol:
28.11.05
20:56
[quote author=“YODA”][”По добър в БГ от мене няма” - за малко и до това да стигне в едно интервю :cry: :lol:
Както знаеш стероидите влияят доста и на психиката, така че няма какво да се учудваме. Между другото къде има репортаж за световното, че ми е доста интересно. Някое списание или сайт
[quote author=“filatov”][quote author=“YODA”][”По добър в БГ от мене няма” - за малко и до това да стигне в едно интервю :cry: :lol:
Както знаеш стероидите влияят доста и на психиката, така че няма какво да се учудваме. Между другото къде има репортаж за световното, че ми е доста интересно. Някое списание или сайт
Виж сега, вярно че влияят, вярно че хората са различни, ама Тихомир така не прави. Христомир също така не прави. Половината от нашите културисти (които са по-добри от Светльо, така не правят)!
29.11.05
13:41
да бе и аз не го харесвам тоя Светомир,супер надут е.в едно интервю говореше за Густаво и ДЕКСТЪР,какжи били тия културисти такива дето били по 100кг тои даже не им знаел имената на тия новите.добър е но не е нищо особенно.
тоя си има спонсори,взеха му 1,2 интервюта и се помисли за незнам какъв.добър е ама да говори за професионалистите малко е смешно.
Не пускайте две мнения едно след друго! Ползвайте бутона промени! Благодаря за вниманието.
[quote author=“dead_game”]да бе и аз не го харесвам тоя Светомир,супер надут е.в едно интервю говореше за Густаво и ДЕКСТЪР,какжи били тия културисти такива дето били по 100кг тои даже не им знаел имената на тия новите.добър е но не е нищо особенно.
тоя си има спонсори,взеха му 1,2 интервюта и се помисли за незнам какъв.добър е ама да говори за професионалистите малко е смешно.
Не пускайте две мнения едно след друго! Ползвайте бутона промени! Благодаря за вниманието.
смешно смешно ... той вече няма да се състезава при младежите... цитирам го “ей маааму оглеждам се аз гледам некфо добиче 100 и ... кг. некъф врат и ей на - Густаво ... идва при мен и ми каза, че ако съм бил мАаалко по релефен да съм станал първи” а между др. ми каза и че двама са дискфалифицирани, защото са ги хванали с допинг ;) ай тфа от мен ? Yoda ... да му предам ли съобщението ти ;)
Кое от всичките? :lol: Казах, че харесвам физиката му, но казах и че не харесвам как се държи!!!! Ще бия тоя, ще бия оня! Ако не говориш много и биеш хората ще ти се радват, докато говориш и те бият, ставаш смешен! Ако искаш да се хвалиш трябва да имаш покритие! Нямам нищо против ако каже сега съм най-добрия от младежите, но ако беше пред Тихомир на световното да, в друг случай не!
01.12.05
09:10
Да видим нашите момчета
преведено от
head_hunter
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!
Единственият сайт на които намерих снимки от световното за младежи провело се 18-21 ноември в Унгария,Будабеща е : www.rendezvenyfotozas.hu -взеха допинг на първият и вторият,първото класиране беше-1-Египтянин,2-Ромънец, 3- 4ех , 4-Тихомир,5-Поляк ,6-Светомир след което 4ак 1 ден след като свършва състезанието декласирват 1-ят- Египтянина не заради допинг, допинг резултатите щте станат след месец,а защтото явно е над 21год.,1-во не се явява на кантара и на регистрацията,излиза без боя на полуфиналите и закъснява със излизането на релакса заедно с другите,той се появява дотър4вайки с 2мин закъснение,само годините са достатъ4ни за да се дисквалифицира този сътезател.След този скандал, 4ак след 1 седмица Тихомир и Светомир разбират 4е са станали 3-ти и 5-ти в класирването,в интернет няма да намерите никакво класиране защтото из4акват допинг пробите и ако хванат и ромънеца Тихомир от 3-та позиция 6те се предвижи на 2-ра, а пък Светомир на 4-та,но ако погледнем и първото класиране Тихомир и Светомир са ощтетени с поне 1 място,в момента Тихомир -е 3-ти,а Светомир 5-ти,от 12-ет състезателя в тежка кат.над 75кг. С общти думи силно световно!
Ако ще всичките да ги хванат с допинг Светомир си остава 6-ти защото, се преместват само тези които са дали проба, а те са от 1-5. Светомир наистина има невероятна физика, но на такова състезание човек трябва да внимава с химията и да се изчисти за състезанието, заради теста. Този факт променя доста неща и оределено не е същото като на републиканско, без тест. Но нека да изчакаме да видим дали и Тихомир ще го мине.
02.12.05
08:44
Каквото и да кажем истината е, че куче което много лае малко хапе.Очаквам Светомир да изпълни поне половината от заканите си, а се надявам да изпълни и поне една от мечтите си.
[quote author=“ivan.shishmanov”]Каквото и да кажем истината е, че куче което много лае малко хапе.Очаквам Светомир да изпълни поне половината от заканите си, а се надявам да изпълни и поне една от мечтите си.
Именно и аз съм на това мнение изхвърлянията много ги мразя
03.12.05
22:13
Тихомир е два пати по добар от светомир и има супер иака генетика а ониа само дето ракатата мо е 50 ина4е е гола вода сравнение с Тихомир. А Тихомир триабва6е да баде поне втори за6тото е много по добар сравнение с тиа дето биаха на трето и второ миасто.Тихомир е наи добриа.