28.11.05
17:30
Здравейте, значи ще започна с малко предистория.
Тренирам от около 3 години. Студент съм, имам зимна ваканция, в която мога да се отдам изцяло на трениране, здрав сън и хранене. Точно това направих и миналата година, когато за месец и половина, с помощта единствено на гейнер качих 7 кг. Два месеца преди това бях почивал - почти никакви тренировки. В момента от 5-6 дни съм в период на активна почивка - тренирам веднъж седмично цялото тяло с по 1-2 упражнения за мускулна група. Това смятам да продължи общо един месец, след което ще започна интензивни тренировки, както миналата година.
Та сега на въпроса - миналата година схемата ми беше тридневен сплит, като разпределението беше 2 дни тренирам, един почивам. Сплитът беше доста стандартен:
1 Гърди, бицепс
2 Гръб, трицепс
3 Рамо, крака
Питам се дали няма и по-оптимален вариант за трениране през този месец и половина. Иска ми се да дръпна в гърдите и рамената. Пак повтарям, че тази схема беше много ефективна, но все пак ако имате някакви предложения са добре дошли. Добавки мисля да си взема Гейнер, ZMA, Трибестан. За добавки също приемам съвети. Всичко е за период от месец и половина, в който ще има неограничен сън и храна. След това ще продължа по някаква друга, значително по-лека схема. Благодаря предварително, надявам се да не съм се увлякъл твърде много в писането :)
Единственото което мога да ти дам като съвет е, че ше напраиш голяма грешка кат си преебеш ваканцията със спане:) СА МУ Е ВРЕМЕТО ЗА КупоНи бе ДАВАй чЕ ше остарееш и ше се питаш ах как мое съм толко зле да си пре***м ваканцията :lol: :lol: +++ тва на нова година ше свалиш едно 2 кГ имай го предвид...
Надяам се че съм хелпнал
поздрави :wink:
28.11.05
20:04
[quote author=“riddim”]Единственото което мога да ти дам като съвет е, че ше напраиш голяма грешка кат си преебеш ваканцията със спане:) СА МУ Е ВРЕМЕТО ЗА КупоНи бе ДАВАй чЕ ше остарееш и ше се питаш ах как мое съм толко зле да си пре***м ваканцията :lol: :lol: +++ тва на нова година ше свалиш едно 2 кГ имай го предвид...
Надяам се че съм хелпнал
Спокойно, аз през цялата останала част от годината си наваксвам :)
[quote author=“riddim”]Единственото което мога да ти дам като съвет е, че ше напраиш голяма грешка кат си преебеш ваканцията със спане:) СА МУ Е ВРЕМЕТО ЗА КупоНи бе ДАВАй чЕ ше остарееш и ше се питаш ах как мое съм толко зле да си пре***м ваканцията :lol: :lol: +++ тва на нова година ше свалиш едно 2 кГ имай го предвид...
Надяам се че съм хелпнал
оффтопик: Абе зависи си от човека, той ако иска ще си прекара времето в купони, ако не в тренировки. Аз предпочитам по време на ваканцията да тренирам, отколкото да ходя по купони. Да тренирам, възстановявам и т.н. Не обичам и купоните, пък и не пия алкохол!