28.11.05
17:51
Почвам 3-ти месец фитнес, обаче не съм качил нито един килограм, ама нито един. Засега пия само про 90 голд, малко ми е стажа за да започвам по надълбоко с хранителните добавки, смятам да направя поне 6 месеца. На 15 години съм, 60килограма, 1.80 висок. Ям си, явно не достатъчно, ама не качвам нищо, имам чувството че метаболизмът ми е мега бърз, никога не съм имал мазнина по мен, мускули и кокали общо взето :). Килограмите за трениране в залата ги качвам доста бързо. През тез 2 месеца, разбрах че храненето е най-важно, и аналогично тама ще бъзикам работата, обаче пусто не разбирам . Трябва ми някаква диетка, която поне малко да ми покачи масата. Имам възможност да ям сутрин рано 6 часа, към 11 часа също сутринта, и 13 часа след обед. Вече около 16 часа тренировката ми свършва и съм на лице през цялото време. Много ще съм ви благодарен ако ми предложите диета. Мерси !
Ядене , Ядене и пак ядене братле това е само истината може и да не спазваш такава стрикна диета включи и прости въглехидрати но трябва в общи линии да преяждаш стабилно
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ядене , Ядене и пак ядене братле това е само истината може и да не спазваш такава стрикна диета включи и прости въглехидрати но трябва в общи линии да преяждаш стабилно
Аз искам да си направя някаква диета, иначе няма да спазвам нищо, няма и да преяждам, когато знам че трябва да изям тва и тва ми е по лесно.