Сменяне на тежести

AM

28.11.05
22:07

абе пълна боза съм , я ми кажете за да не се чудя , как се сменят тежестите на скрипец-а , няклона на лежанката , и като сменяте тежестите на щангата някой държи ли я , шото като слоиш от едната страна 20 кила и другата ше увисне  , не трийте темата шото нема се излагам кат отида във фитнеса ( колко хора се смеят докато го четат това не е истина ;) 

мерси предварително  :lol:

28.11.05
22:21

Ами да ти кажа много зависи какви са уредите в залата кадето ще тренираш. Но все пак тежестите на скрипеца се сменят чрез....(те са на плочки, там има едно лостче вадиш го и го слагаш на каквато тежест си избереш), лежанката ако няма стандартна под 45 градуса, то тогава хоризонталната дигаш и горния край и там си има такова за застопоряване. Като товариш лежанката, слагаш 20-ската и буташ лоста така че тежестта да упре в стойката и няма да пада, е ако сложиш 40-50 кила ште я обърнеш..................... АбЕ ОТИВАШ В ЗАЛАТА ГЛЕДАШ 10 МИН ДОКАТО ЗАГРЯВАШ И ЩЕ ЗНАЕШ ВСИКО :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

AM

28.11.05
22:31

[quote author=“Apoloncho”]Ами да ти кажа много зависи какви са уредите в залата кадето ще тренираш. Но все пак тежестите на скрипеца се сменят чрез....(те са на плочки, там има едно лостче вадиш го и го слагаш на каквато тежест си избереш), лежанката ако няма стандартна под 45 градуса, то тогава хоризонталната дигаш и горния край и там си има такова за застопоряване. Като товариш лежанката, слагаш 20-ската и буташ лоста така че тежестта да упре в стойката и няма да пада, е ако сложиш 40-50 кила ште я обърнеш..................... АбЕ ОТИВАШ В ЗАЛАТА ГЛЕДАШ 10 МИН ДОКАТО ЗАГРЯВАШ И ЩЕ ЗНАЕШ ВСИКО :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ам мерси , ти си ми спасението , а да зяпам 10 минути дoкато загрявам , и аз си го мислех ама знам ли ако нема от кой да гледам  :shock:  , та мерси много : )))))))))

28.11.05
22:47

Хахаха няма от какво да се плашиш, освен ако не отидеш в 5.00 сутринта. Всеки е минал по този път, никой не се е родил научен. Като не знаеш нещо отиваш и питаш няма срамно в това. УСПЕХ  :wink:

29.11.05
11:27

В залата сигурно има инструктор или нещо такова.Питаш пич,няма срамно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1