пукане в ставите

29.11.05
11:51

Здр. на всички. Вчера когато бях на тренировка и започнах да загрявам раменете колкото и да ги въртях и извивам все пукаха и пукаха това ми се случи преди няколко седмици само че в колената и мисля че след няколко дни ме заболя едното коляно. На някой случвало ли му се е? Споделете моля!! 10x.

SM

29.11.05
14:42

еми хубаво ги загрявай и раздвижвай в загрявката..

29.11.05
18:07

абе да ти кажа на мене си ми пукат и при наи обикновени движения извън фитнеса.при свиване на лактите и незнам от какво ми е така :(

01.12.05
00:44

По принцип гледай да не претупваш загрявката ми отдели едно 5/10 мин. колкото до пукането почти няма човек които се занимава активно със спорт да не му пукат лакти, китки, рамене, колена и т.н.Загрявай и няма да имаш проблеми!

JI

01.12.05
07:58

на мене при всяко движение ми пука ябълката на крака хахахаха бати гадното имам предвид вдигна ли си крака над глават  и като го пускам чат напро сеедно съм разграфен на степени ....обаче сериозният проблем идва с лактите ! тоест с левия както и да го мърдам коста всее дно прескача и се получава от там пукането много е гадно  като сложа повече на лег и като задере лакътя в едно положение като пусна до долу чаааат
цялата зала оглушавам . а това с ябълката на крака мислч чее от клека щото май точно там пада самото натварване в крайната фаза , вече ше прая клек смао с тежести с които мога да напрая 12 + повторения  :lol:

01.12.05
09:45

Едно от решенията е медицински-те ластици доста хора познавам на които им пукат лакти колене.. и ги слагат за облекчаване на болката.

MA

01.12.05
15:20

Ластиците ,майче верно са вариант ,аз почнах да усещам болка в единие лакът и на тешките серии-лег,тесен хват за трицепс и.т.н. по4нах да си слагам налакътници от тея ластичните дето ги продават по аптеките не мога да кажа че има някакъв ефект ,но все пак е нещо.

^V

01.12.05
22:57

Еми загрявай добре ставите . При мен раменните стави винаги пукат колкото и да ги загрявам  :wink:

11.12.05
09:31

Аз през целия си живот пукам и прещраквам. Не съм умрял, от време на време боли но не е фатално. ВНимавам с техниката, загрява, и , да чукна на дърво, до сега не съм имал проблеми. Ако те притеснява иди налекар, ама едва ли ще ти каже нещо полезно. Аз опитах при личната и тя се опита да ми обясни защо (нещо което и сам, и с помощта на всички тука пред много време изяснихме). Иди все пак. може да ти каже нещо полезно. Но не се плаши от това пукане. Просто бъди внимателен. Много внимателен, но не уплашен.

11.12.05
23:33

Да, и на мен повечето стави ми пука и то откакто се помня. Без болка обаче. Ако има болка, значи има нещо нередно ;)

И на мен така единия лакът при трицепс пука докато не загрее даже понякога и загрят пука но няма болка

12.12.05
12:45

Ам уж е така - болката като цяло е индикация че нещо не екакто трябва. АМа като не могат да ти открият проблема, и като се появява пренебрежимо рядко...внимаваш, тренираш...при мен помогна, намаля пукането, болка има по-рядко. Просто внимание във всяко повторение

HR

13.12.05
22:26

И на мен колената ми пукат яко докато ги загрявам-без болка.

19.02.06
12:38

ако някой види тази тема аз отново имам въпрос. Преди мн ми пукаше дясното рамо след като дойде проблемът ми с китката започна да ми пука лявото. Чудех защо и май се сетих, преди носеш чантата си (понеже съм още уч-к) на дясното рамо, а сега на лявото. Помислих си че греша ама като се замисля лятото докато не ходех на училище и не носех раница нямах такова пукане. Пък чантата ми е най-малко 10кг, а в тетък 17кг (понеже нося не само учебници и т.н.). Мислите ли че може тя да е причината?

19.02.06
14:02

[quote author=“zwei0”]На всеки от нас нещо му пука, ама да не ви пука. Тренирайте си.

Пък тва за чантата,не знам,може и от това да е.и мойта е за 1 рамо,ма ся ще я сменям,щото е супер неудобно.И все си мисля,че с кожено яке и чанта на гърба ще съм супер смешен.

19.02.06
14:08

батка само да се оправя и не ще тренирам ами малеееееееееее... :)  Пък за якето май си прав. Аз не се бях занислях ама като си се представих  :D :D :D
ПО ЗДРАВИ
п.с. другите имат ли мнение по първият въпрос

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1