29.11.05
15:00
Има ли някой представа разтворимите витамини до какво количество не са вредни. Имам пред вид ако пия различни видове примерно 1 сутрин един преди тренировка и два по време на тренировка много ли е малко ли е . Имам пред вид примерно различни видове едните са мулти другите са магнезии третите са калций и.т.н. :?:
Вземаи цялостни витамини всички фирми предлагат такива продукти One per day там са балансирани и няма да се чудиш по колко да вземаш ,всъщност като са по оделно мисля че пише как и по колко
29.11.05
16:59
Има предписание за дозировка ,но да се придържам ли към него или мога да взимам по повече?
За спортните се придържай към тях там е взето впредвид за обикновените може и малко повече
Хе, хе мога ли да попитам за какво са ти повече? За хипервитаминоза? Мислиш ли че помагат за възстановяването когато ги пиеш по време на тренировка? Пии сутрин по едно разтворим комплекс и не се притеснявай. Ако можеш да си вземеш мастноразтворими по-хубаво, ама са скъпи!
29.11.05
20:54
“Хе, хе мога ли да попитам за какво са ти повече? За хипервитаминоза?” Ти на българските разтворими витамини да не би да им вярваш? Ако имаш съвет кажи конкретен продукт и фирмата производител,
Отговора ми не беше за конкурентен продукт (защото ти не си написал на какво), а за количеството витамини! Който и да е, трудно ще изразходи витамините съдържащи се в една или 2 таблетки разворими витамини за един ден. Може при екстремни условия. Иначе сутрин като си набавиш необходимото количество витамини, после няма и да ги пиеш няма да ти помогнат в нищо, ще ги изпикаеш! Ако прекалиш обаче има опастност от хипервитаминоза, което е вредно както предполагам знаеш.