креатин !!!

Темата е заключена.
EA

29.11.05
18:18

значи кажете някъв хубав креатин - 300 гр да е до 55 лв.. / аз знам 300 гр на мусаши са 55 лв и е мн добър креатина :) /
даите и вашите мнения  - но не падаите под  300 гр 35 лв :) / щото няма да е толкова хубав за тази цена/

Ае вие тоз бутон “Търси” ползвате ли го?! Малко се поогледай! С мързел до никъде няма да стигнеш!

EA

29.11.05
18:33

абе то има теми знам за креатин как са пии някои искат до 20 30 лв ся имам точен конкретен въпрос....може да са излязли и нови продукти...затва питам....впрочем ако може да ми кажете за 100 лв какво мога да си зема за максимално маса / ама да е качествен продукт  - без съмнение за резултата / демек нещу мусаши,оптиум,универсал

29.11.05
18:40

optimum :arrow:  :wink:

:wink:  :!: (и чети има мноо теми за креатина) :!:  :wink:

EA

29.11.05
18:50

съжалявам - моля темата да бъде изтрита  - не зададах въпроса си както трябва....и затова ще нарправя нова тема... :oops:

29.11.05
22:14

Заключвам я тогава

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1