16.02.04
13:57
1-den gadi-biceps
2-den kraka-predmishnica
3-po4ivka
4-den ramo-triceps
5-den grab-bicep
Mnogo hora mi q preporu4vat vie kakvo 6te kajete
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:47.
16.02.04
17:08
Не знам какво мислят много хора, но ще ти кажа какво мисля аз... Според мен леко куца и ще ти обясня защо, за какво тренираш 2 пъти бицепс при положение,че всички други муслули ги тренираш по 1 път в седмицата???
Ако питаш мен сложи в дена на рамото “трапецовиден муслул” а си остави трицепса за трениовката за гръб... Ако непременно си решил да тренираш 4 пъти в седмицата...
И между другото за въпроса за най-добрата тренировка ако попиташ 20 човека този въпрос ти гарантирам,че ще получиш най-малко 12-13 различни мнения,което е нормално всеки човек е индивидуален все пак...
Както винаги тва е просто лично мнение и не го налагам... :twisted:
16.02.04
18:49
Доста различни виждания съм виждал, когато човек говори за тренировъчните програми. В 2/3 от случаите никой не споменава за какъв тренировъчен стаж са сплитовете, къде е акцента при тях, както и редица други важни фактори. И най-вече защо са 3-4-5-6 дневни.
Конкретно за тази програма определено говорим за маса. Само че в такъв случай за чий дявол ще си горите енергията да тренирате предмишница допълнително, като в период за маса правите тежки упражнения, които достатъчно я натоварват.
При 4 пъти седмично може в последния ден да се сложи мускулът, който изостава, да се тренира още един път (това, разбира се, при хората с поне 18 месеца стаж в залата).