Моля за малко информация ..

JU

30.11.05
01:20

Здравейте ,

какво бихте ми препоръчали за изгаряне на мазнини , значи имам проблем със корема .. но неискам да отслабвам цялостно
килограмите са ми съвсем добре , просто корема ми е супер мек и малко задника :)
ясно ,че без тренировки не става , всеки ден тичам и правя допълнителни упражнения , но ми се иска и да взимам нещо за по добър ефект .

страх ме е само да не отслабна прекалено много .
благодаря ви предварително

BO

05.12.05
16:48

Здравей.
Тичането не добър избор защото топи равномерно цялото тяло.Яко коремни преси ,постоянно когато се сетиш(аз ги правех сутрин, обед ивечер)по 3 серии до отказ в бързо темпо.И е важно да не преяждаш.Когато се храниш спри малко преди да си се наял/а

BO

05.12.05
16:52

А за дупето има различни упражнения,ако си жана избягвай тежестите.

05.12.05
17:09

[quote author=“bogidara”]А за дупето има различни упражнения,ако си жана избягвай тежестите.

Дупето си е дупе с бягане ще се оправи ,а това за тежестите не е вярно

BO

06.12.05
09:44

Все пак неиска да отслабне много и затова е по-добре със силови упражнения.И нямам в предвид напълно да изключи тежестите,но да внимава с тях.Аз от клекове с щанга си докарах много грозни паласки,по съвет на един култорист.

JU

06.12.05
10:40

благодаря за отговрите , момче съм 

просто дълго време бях болен и се жалеях много вкъщи и омекнах супер много .. на фитнес никога не съм ходил , но преди редовно си ходех на лостовете в близкото училище и имаше добър ефект . Не съм фен на мусколите , предпочитам слабо и стегнато тяло .. затова питах , но не прекалено слабо де 

а за тичането , незнам дава ми много добър тонус и не ми се иска да го спирам , то се видяло че ще трябва и силови упражнения да правя за да не отслабна прекалено много .. , спрях се на л-карнитин за стопяване на мзнините , само още незнам на коя фирма , единия вариант е от близката аптека или това не е добър вариант ?

Пиши на кирилица Спазвай правилата да не се повтаря !!! поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1