30.11.05
21:19
каква е разликата м/у ъредните ръкавици и боксовите.Ето линк където може да ги видите:
http://sportbul.com/boks.html
Не виждаш ли че формата им е различна.Освен това палеца е отделно като удряш противника да не го счупиш(тва е за боксовите).Другите са само за тренировка :lol: Ама че въпрос
30.11.05
21:53
Палеца е отделен при всичките.
Извинявам се.Сега като се вгледах забелязах че на уредните палеца е в бяло и затова не съм го видял.Ами тогава largozol е прав.Или в твърдостта на материала.Не съм сигурен.Кой е казал че трябва да има разлика.Хората праят едни и същи продукти с 10 имена и юруш купувай :lol:
largozol - Тук не си прав, палеца не е отделен при всички. Но не мога да напиша каква е разликата. При тези които съм слагал палеца си беше закрепен за самата ръкавица.
Боксовите по принцип трябва да са по-твърди(да придъвжат по-стабилно положението на пръстите).Ако се загледате палеца при уредните може да се движи свободни,а при боксовите е застопорен.
01.12.05
12:47
Ами то разликата се разбира още от името им.. Уредните са по-тънки и по-леки, те са предназначени за тренировка на боксовата круша, а бойните за спаринг, те пък са по-дебели и направени така че да предпазват партниора с които ще се боксираш (съответно са по-тежки и по-неудобни от уредните..)