Гадене...и....

01.12.05
19:01

Значи проблема е следния.Когато правя кардио или нещо ,в което краката имат силно участие и ми става лошо,завива ми се свят и някви такива.Днес тренирах крака и рамо и направих само по две упражнения с по 3-4 серии и ми стана лошо.

Точно преди тренировка изядох един пакет с някакъв ориз(един такъв като пуканки)и мисля,че неможе да е от недостиг на въглехидрати.

06.12.05
13:13

[quote author=“avtojambaza”][color=red]Точно преди тренировка изядох един пакет с някакъв ориз(един такъв като пуканки)./color]

:?  един пакет :?:

06.12.05
14:43

на мен ми става нещо подобно (но не винаги) на клякане с щанга.завива ми се леко свят след серията и така да се каже ми притъмнява на очите.техниката съм убеден, че ми е правилна и килограмите не са ми много.от какво може да е  :?:

06.12.05
18:04

На стриктна диета ли си че ти става лошо ама с тоя ориз ,да не е по сериозен проблем

06.12.05
20:54

Нямам точно определени въглехидрати,белтъчини,мазнини за ден,но се храня само с хубави неща,2-3 пъти в седмицата да изям някой боклук.Яденето ми е ок.

06.12.05
21:04

Ниско кръвно ?
На мене след кардио лятото (не всеки път) ми беше ниско кръвното, не много но ниско (100/60)и примерно ако съм легнал и стана ми се виеше свят за кратко време.

06.12.05
23:25

Притеснявам се за сърдечен проблем винаги ли става така като бягаш

07.12.05
22:56

Едва ли е нещо свързано със сърцето при някои хора от ряското изправяне им причернява за момент.На мен лично 1-2 пати ми се случвало когато правя клек с много кила и след като оставвя щангата да ми причерне.

[quote author=“M0nst3R”]на мен ми става нещо подобно (но не винаги) на клякане с щанга.завива ми се леко свят след серията и така да се каже ми притъмнява на очите.техниката съм убеден, че ми е правилна и килограмите не са ми много.от какво може да е  :?:

На мен са ми казвали, че не е ненормално да стават такива неща, даже ми бяха казали, че трибоиците след клек или мъртва тяга се навеждат, за да им влезе кръв в главата и да се стабилизират... като ти стане лошо - малко почивка, за да се кръвоснабни мозъка.

08.12.05
01:08

[quote author=“Player”]Едва ли е нещо свързано със сърцето при някои хора от ряското изправяне им причернява за момент.На мен лично 1-2 пати ми се случвало когато правя клек с много кила и след като оставвя щангата да ми причерне.

Това е ниско кръвно а проблема с момчето е друг

08.12.05
20:18

Ми не винаги...мисля,но когато си дам супер много зор и после направо...Помня сега лятото,преди да карам колело пих креатин ядох въглехидрати карах си така леко с приятели,седнахме да пием по нещо(натурален сок :) ).После по едно надолнище яко зор километър и малко и щом спряхме почнахме да си караме нормално по равното и почна да ми става лошо,докато се прибрах минах към 2-3км баир и накрая когато вече си прибирах колелото направо си повърнах :).Иначе на сърцето какво да ми е,миналата година като ходих на военна на ЕКГто не ми казаха да имам нещо.На него може ли да се засечът някакви такива проблеми при сърцето.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1