Помощ началото!!!

03.12.05
01:03

Змачи маняци смятам да почвам зала от 1 година не сам стапвал в залата поради простата причина че си взех комп ама тази година балл ми предстои и трябва да се назлобя ...
Значи години 18 ръст-182 см килограми 70 бицепс дясна рака 34 лява рака 32,8 гръб достоен не сам го мерил може би кам 100 санта максимум наи вероятно 96 см , корем имам неква мазнина под папа дет ме дразни . Целта мие да изчистя корема и да напомпам рацете гърдите и всичко останало както си му е в реда на нормалното.
Искам да ми кажете тия които разбират под какжа форма да тренирам на зала колко дена да ходя седмично и за  всеки  ден какав мускул с какви опражнения да натоварвам аве ако може всичко да ми кажете необходимо да постигна стегнато тяло без мазнини  сащо и ако можете ми кажете  с какво да се храняпо колко пати на ден да се храня  за да мога да кача малко мускулл масса и какви препарати да взимам но всичко искам дае в крага на нормалното ...

На хората които ми помогнат със съвет им благодаря  чистосардечно  8)

03.12.05
01:26

Не знам как точно компютъра ти е пречил да тренираш, ама айде.
Първо - прочети сайта, после форума, всяка втора тема е като твойта, на въпросите ти има отговор.
Второ - щом си тренирал преди, трябва да знаеш някои неща.
Трето - готин подпис имаш, ама не е верен ;)

03.12.05
01:30

маняк знам и аз некви раоти ама с тази тема целта ми е да трупам опит ...
инак имам брат ми се занимава от 6 години с боди билдинг ама за мене е пот моито достоинство да взимам савет от него поради семейни причини  :roll:

поправи си подписа че ма правописни грешки  :wink:
DJGorgio-Astor

^Vlastelina^

03.12.05
02:09

Както ти каза Петко К първо прочети малко от сайта и форума, има всичко необходимо в сайта за боди билдинга. Опит ще натрупаш след като потренираш известно време и разбереш от какво се нуждае тялото ти  :wink: Ние можем да ти дадем съвети и да натрупаш информация, но до колко ще ти е ценна за тебе никой не можи да кажи
Така че прочети малко, има и програми и други съвети за тренинга, а ако тогава не ти е ясно нещо питай  :)

ПП: и аз не разбирам кво ти е пречел компа да не тренираш  :shock:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1