Топла вода за закуска

04.12.05
22:05

аз съм си пълен(да не казвам дебел,ама имам мазно) и преди година четох че сутрин при ставане на гладно се пие топла вода....или по добре чай без захар,мед или т.н.,аз пиех зелен чай.Така за месец свалих доста килограми...ядях си когато искам,единствено не ядох хляб и пържено...всичко друго,сега пак съм качил доста илишни мазнини,дали ще успея по същия начин да сваля,но комбинирано и със интензивни кардио тренитровки,и като приемам Fat Burners ?
и другия ми въпрос е за кафето...сваля ли се от него...и как изобщо действа на организма,щото съм слушул че FAt Burners се взимат със кафе/// :roll:

04.12.05
23:43

Не е добре това което правиш по добре с качествена диетка и малко упражнения ще постигнеш доста , а може и да се запалиш по спорта , никой наготово нищо не дава нали знаеш

За кафето
Пи го преди някакво аеробно може и анаеробно натоварване и тогава спомага за горенето на мазнините

05.12.05
19:08

ами...аз съм си запален,имам 5 месеца,след което 4 месеца прекъснах заради операция,и сега отново,но преди така бях свалил дота кг,и за това питам,а зелен чай не може ли вместо кафе...щото аз пия доста от него...сутрин обед ввечер и преди тренировка

05.12.05
19:22

Кафето /или по-точно активната съставка в него-кафеинът/ и зеления чай са важен компонент на много фат-бърнъри, особено в “безефедриновата” епоха. Сами по-себе си обаче ефектът който имат върху топенето на мазнините е доста малък и се осъществява под формата на засилена термогенеза.
Това, което ги прави много ценен помощник при чистене е ефектът им върху централната нервна система, познат на всички. Увеличеното енергийно ниво, фокус и т.н. водят до по-голяма физическа активност в залата и извън нея.
А както всички добре знаем, единствено разликата в приетите и изразходваните калории е способна да генерира загуби на килограми.
Много по-препоръчителна е употребата на зелен чай отколкото кафе, тъй като освен стумалация върху централната нервна система, зеленият чай “носи” и ред благоприятни ефекти за общочовешкото здраве, които са толкова много, че ми е трудно да ги изброя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1